Tisková konference Strany soukromníků ČR k senátním a krajským volbám

Datum: 30.05.2016
Praha 30. května (PROTEXT) - Představení devíti kandidátů do Senátu a informace ke krajským volbám ve čtyřech regionech. To jsou hlavní témata tiskové konference pořádané Stranou soukromníků České republiky. S novináři budou hovořit například senátní kandidáti Jan...
Praha 30. května (PROTEXT) - Představení devíti kandidátů do Senátu a informace ke krajským volbám ve čtyřech regionech. To jsou hlavní témata tiskové konference pořádané Stranou soukromníků České republiky. S novináři budou hovořit například senátní kandidáti Jan Koukal, Jozef Regec, Felix Slováček a další. Přítomni budou i zástupci Strany soukromníků České republiky v krajích Jihočeský, Olomoucký, Moravskoslezský a Vysočina. Tisková konference se koná v úterý 31. 5. 2016 v Kaiserštejnském paláci. Začátek je ve 13.00 hodin. Místo konání: Kaiserštejnský palác Křišťálový sál Malostranské náměstí 23/37 110 00 Praha 1 Pokud se hodláte tiskové konference účastnit, prosíme o potvrzení účasti: E: hana.srncova@hexxa.cz M: +420 604 260 837 Upozorňujeme odběratele, že materiály označené značkou PROTEXT nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost. PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.