Pomaturitní studium jazyků Pelican

Datum: 25.05.2016

Maturita - zkouška dospělosti nás vyšle do světa, kde je třeba se rozhodnout, kam dál. Co když maturant ještě nechce do práce a na vysokou školu z nějakého důvodu nemůže nebo se na ni nedostal?

Jazyková vybavenost je dnes velmi důležitá pro budoucí profesní i osobní život. Nabízí se proto možnost pomaturitního studia jazyků. Jazykové školy poskytují celoroční studium vybraného jazyka, ponechání výhod statusu studenta a ve vybraných školách i ukončení studia státní jazykovou zkouškou, která rozšiřuje možnosti pracovního uplatnění nebo nahrazuje zkoušku z jazyka na vysoké škole.

Výuka většinou probíhá od pondělí do pátku, čtyři vyučovací hodiny denně, a tak studenti stíhají koníčky i brigádu.

Jak to probíhá v jazykové škole Pelican v Brně?


„U nás mají studenti možnost vybrat si ze šesti jazyků a studium zakončit státní jazykovou zkouškou. Denně na ně lektor mluví cizím jazykem, primárně se zaměřuje na konverzační dovednost svých žáků, k výuce využívá sociální sítě, interaktivní pomůcky, audio a video, navštěvuje s nimi výukově vhodné kulturní akce a pořádá tematické výlety do zahraničí.

Tím se u nás připraví na vysokou školu, pracovní život nebo na pobyt v zahraničí,“ říká Mgr. Olga Kovácsová, vedoucí pomaturitního studia a bývalá studentka školy PELICAN.

Ať už je důvod jakýkoliv, rozhodnout se rok studovat cizí jazyk vždy přinese ovoce. Pro radu si přijďte do brněnské školy PELICAN, kde se vám budeme věnovat na některém dni otevřených dveří. Termíny najdete na stránkách pomaturitního studia Pelican Brno.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.