Tisková zpráva Úsvitu a Bloku proti Islámu

Datum: 19.04.2016
Praha 19. dubna (PROTEXT) - Úsvit a Blok proti islámu: Vláda ignoruje čtvrt milionu občanů. Podáváme trestní oznámení na Sobotku. Je to rok, co čtvrt milionu občanů České republiky dalo svůj podpis pod petici Bloku proti islámu, aby se vypsalo referendum, kde by občané mohli...
Praha 19. dubna (PROTEXT) - Úsvit a Blok proti islámu: Vláda ignoruje čtvrt milionu občanů. Podáváme trestní oznámení na Sobotku. Je to rok, co čtvrt milionu občanů České republiky dalo svůj podpis pod petici Bloku proti islámu, aby se vypsalo referendum, kde by občané mohli odmítnout bruselské imigrační kvóty. Úsvit s Blokem proti islámu na podzim vložili do legislativního procesu návrh zákona s referendem o vypsání referenda o kvótách. Vládní koalice referendum stále odmítá ve sněmovně projednat. Vláda odmítla dát i stanovisko k petici za vypsání referenda. Bloku proti islámu a to přesto, že ho měla předložit podle usnesení sněmovny do 11. dubna. "Vláda ignoruje petici Konvičkova Bloku proti islámu a Úsvit bude dnes znovu požadovat schválení referenda o bruselských kvótách," řekl k postupu vlády předseda Úsvitu a válečný veterán Miroslav Lidinský. Blok proti islámu s Úsvitem dnes podávají trestní oznámení na předsedu vlády. Předseda Bloku proti islámu doc. Martin Konvička k tomu uvedl: "Premiér Sobotka opakovaně ignoruje nejen názory občanů ale i usnesení Sněmovny, které ho zavázalo odmítnout bezvízový styk s Tureckem. Již více než týden vláda nerespektuje usnesení Sněmovny předložit zprávu k naší petici proti kvótám, i když je to druhá největší petice v historii ČR Trestní oznámení na premiéra Sobotku je podáno pro obecné ohrožení, sabotáž a maření úkolů úřední osoby z nedbalosti. Premiér ohrožuje bezpečnost ČR, když fakticky podepsal bianco šek pro příliv zatím neupřesněného počtu osob z Turecka a současně dalších osob dle přerozdělovacího mechanismu, tedy kvót, a tím ohrozil obranyschopnost a vnitřní bezpečnosti ČR. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.:+420 725 044 980 info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.