Veletrhy FOR FAMILY přilákaly do Letňan více než třicet tisíc návštěvníků

Datum: 18.04.2016
Praha 18. dubna (PROTEXT) - Několik stovek expozic převážně domácích vystavovatelů byly k vidění minulý týden v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, kde po čtyři dny probíhaly veletrhy pro celou rodinu pod souhrnným názvem FOR FAMILY. A stejně jako v předešlých letech byl zájem ze strany...
Praha 18. dubna (PROTEXT) - Několik stovek expozic převážně domácích vystavovatelů byly k vidění minulý týden v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, kde po čtyři dny probíhaly veletrhy pro celou rodinu pod souhrnným názvem FOR FAMILY. A stejně jako v předešlých letech byl zájem ze strany návštěvníků o veletržní čtyřlístek FOR KIDS, FOR PETS, FOR SENIOR a znovuobnovený FOR TRAVEL obrovský. Během čtyř dnů zavítalo na letňanské výstaviště celkem 33.486 návštěvníků. Veletrhy FOR FAMILY tak potvrdily svou pozici jedné z největších jarních veletržních akcí u nás. Návštěvníci ocenili nejen nabídku a kvalitu zastoupených firem, ale rovněž pestrý doprovodný program, který byl letos největší ze všech ročníků. Veletrh potřeb pro děti FOR KIDS a veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS probíhaly v samostatných halách. Veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL a veletrh pro aktivní život FOR SENIOR se o jednu výstavní halu rozdělily. Největší zájem ze strany návštěvníků byl letos o veletrh FOR PETS, který nabízel kromě novinek na trhu pro domácí mazlíčky také rozmanitý doprovodný program zahrnující odborné přednášky a výstavy. Jednou z takových akcí byla i Umisťovací výstava koček, kterou organizovala Nadace na ochranu zvířat a díky které se podařilo na veletrhu najít 37 kočičkám nový domov. Tradičně velkou návštěvnost zaznamenal i veletrh FOR KIDS, který letos nabídl maminkám kromě jiného také sérii workshopů na aktuální témata pod taktovkou komunitního webu Promaminky.cz. Senioři se zase mohli zapojit v rámci svého veletrhu do 2. ročníku závodu Nordic Walking a 2. ročníku turnaje FOR SENIOR Pétanque Cup dvojic ve spolupráci s AKSen a KS Řepy. Nejen cestovatelům byl potom určen veletrh FOR TRAVEL lákající například na přednášky o cestování nebo na filmy s touto tématikou. Veletrhy FOR FAMILY se těší velké oblibě mezi širokou veřejností právě pro svůj rozsah a pestrou nabídku produktů, díky které si na své přijde opravdu každý člen rodiny. Nejbližší podobně zaměřenou akcí v PVA EXPO PRAHA bude veletrh pro děti FOR BABIES a veletrh hraček FOR TOYS, které zde proběhnout 6. - 9. 10. 2016. Kontakt pro novináře: Markéta Novák Matějková matejkova@abf.cz tel.: 604 624 358 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.