ČESKO SE SOUDÍ.cz učí lepšímu právnímu povědomí

Datum: 13.04.2016
Praha 13. dubna (PROTEXT) - Ani po 25 letech budování svobodného demokratického státu se veřejnost v České republice ještě nenaučila příliš důvěřovat soudnímu systému. Lidé často netuší, jak funguje soudní systém. Velkou část populace také odrazuje od soudního sporu jeho...
Praha 13. dubna (PROTEXT) - Ani po 25 letech budování svobodného demokratického státu se veřejnost v České republice ještě nenaučila příliš důvěřovat soudnímu systému. Lidé často netuší, jak funguje soudní systém. Velkou část populace také odrazuje od soudního sporu jeho finanční náročnost. Webový projekt ČESKO SE SOUDÍ.cz přichází edukovat a kultivovat veřejné povědomí a zapojit veřejnost do diskuse nad fungováním soudnictví a práva v ČR. Webová prezentace ČESKO SE SOUDÍ.cz se snaží ukázat veřejnosti, jak předcházet soudnímu sporu a, je-li to nutné, jak se úspěšně soudit o vlastní práva. Boří lidové mýty kolem fungování práva v ČR, ukazuje svět paragrafů pohledem právníků apod. Součástí projektu je také anticena Rezavý paragraf. V ní bude veřejnost nominovat takové zákony a vyhlášky, které se jí zdají být zbytečné a omezující. Dalším součástí projektu je soutěž Proces 2016. Ta si klade za cíl ukázat na základě zkušeností veřejnosti, že soudnictví v České republice funguje dostatečně kvalitně a že domoci se práva je v této zemi možné pro všechny. Kontakt: Mgr. Leoš Bárta e-mail: info@ceskosesoudi.cz tel.: 737 802 230
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.