ERGO pojišťovna se stává vlastníkem společnosti ERGO Pro

Datum: 12.04.2016

V rámci mezinárodního projektu celé skupiny ERGO směřujícího k harmonizaci a standardizaci procesů a aktivit v rámci koncernu ERGO a posílení vnitřních synergických procesů došlo ke změně vlastníka společnosti ERGO Pro, spol. s r. o. Akciová společnost ERGO pojišťovna se od 01. 01. 2016 stala novým vlastníkem společnosti ERGO Pro. Tímto krokem obě společnosti – ERGO pojišťovna a ERGO Pro – posílily svou pozici na domácím trhu a připravily si podmínky pro svůj další společný rozvoj.

Pan Harald Londer, předseda představenstva ERGO pojišťovny, k tomu dodává: „Jsme přesvědčeni, že toto propojení našich společností nám umožní posunout naše služby na novou úroveň a posílí naši pozici na českém pojistném trhu. Takto získanou vyšší efektivitu využijeme ke zvýšení užitku pro zákazníka.“
ERGO Pro, spol. s r. o., byla založena v roce 2000 a až do roku 2012 vystupovala pod názvem HMI Česká republika. Již od svého založení je strategickým partnerem ERGO pojišťovny. Dosavadním vlastníkem byla společnost ERGO Lebensversicherung AG, největší poskytovatel životního pojištění v rámci skupiny ERGO. Kromě České republiky působí ERGO Pro i v Německu, Rakousku, Belgii, Nizozemsku, Lucembursku, Polsku a Itálii.
ERGO Pro poskytuje služby v celém rozsahu pojišťovacích a finančních služeb s akcentem na dva exkluzivní pojistné produkty.
ERGO Renta, což je unikátní investiční důchodové pojištění s možností investovat do německých fondů MEAG, které v oboru financí získaly celou řadu prestižních ocenění. MEAG je správcem finančních aktiv společností ERGO a Munich Re a v současné době spravuje investice v hodnotě okolo 255 miliard EUR, především pak důchody, nemovitosti a akcie. MEAG je jedním z největších správců majetku v evropském finančním sektoru.
ERGO Smart – životní pojištění kombinované s pojištěním právní ochrany od D.A.S. nabízí ochranu klienta pro případ úmrtí s volitelným úrazovým připojištěním. V ceně tohoto pojištění je automaticky zahrnuto pojištění právní ochrany s limitem až do 1 000 000 Kč. V neposlední řadě produkt nabízí zajímavý benefit v podobě jednorázového finančního bonusu pro klienta po skončení smlouvy ve výši 20 000 Kč.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.