ERGO pojišťovna naučila Vietnamce lyžovat

Datum: 12.04.2016

Na konci lyžařské sezony se setkávali překvapení lyžaři na alpských svazích v oblasti Zell am Zee s neobvyklou skupinkou na lyžích a snowboardech tvořenou převážně Vietnamci a Ukrajinci.

Do Rakouska vyrazili na tradiční každoroční lyžařský zájezd nejlepší prodejci ERGO pojišťovny v oblasti zdravotního pojištění pro cizince. Tento unikátní produkt komerčního zdravotního pojištění je určen pro cizince pocházející z destinací mimo EU a je proto celkem logické, že jeho prodejci jsou často stejné národnosti jako ti cizinci, kteří v ČR dlouhodobě žijí nebo tady studují. „Těší nás, že někteří naši zprostředkovatelé pocházející ze zemí, kde vůbec neznají sníh, jako je například Vietnam, a že se díky ERGO pojišťovně naučili v uplynulých letech lyžovat a poznali tak i krásné prostředí zasněžených hor. Věříme, že je to zajímavý příklad, jak se různé kultury mohou úspěšně a přirozeně adaptovat v prostředí, které je pro ně nové,“ uvedl k tomu člen představenstva společnosti pan Pavel Šuranský.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.