Výstava Hobby 2016 - 18. - 22. května 2016

Datum: 12.04.2016
České Budějovice 12. dubna (PROTEXT) - Jubilejní 25. ročník letos "oslaví" výstava pro milovníky zahrádkaření, chovatelství, kutilství, kulinaření, rybářství a stavebnictví - výstava Hobby. Ta v termínu 18. - 22. 5. 2016 nabídne inspirace, nápady a náměty z těchto...
České Budějovice 12. dubna (PROTEXT) - Jubilejní 25. ročník letos "oslaví" výstava pro milovníky zahrádkaření, chovatelství, kutilství, kulinaření, rybářství a stavebnictví - výstava Hobby. Ta v termínu 18. - 22. 5. 2016 nabídne inspirace, nápady a náměty z těchto oblastí všem, kteří českobudějovické výstaviště navštíví. Pěstitelé si vyberou z řady zahrádkářského nářadí, chemických přípravků na ochranu rostlin a hnojiv a třeba si pořídí i nové okrasné dřeviny, květiny, cibuloviny či sukulenty. Chybět nebude ani figurální keramika, okrasné prvky určené pro zkrášlení zeleně nebo například zahradní a kempingový nábytek. Stavebníci na Hobby naleznou široký výběr stavebních materiálů a doplňků, střešních systémů, krbových kamen apod. Samozřejmostí je nabídka vybavení a zařízení bytu a domu, kuchyně a koupelny. Rybáři si budou moci pořídit nepromokavé oblečení, nové rybářské potřeby a granule. K vidění budou malá housátka nebo okrasné ryby v nádržích. Uvidíte také holuby, slepice a králíky. Nedílnou součástí výstavy Hobby je také odborný doprovodný a kulturní program, který návštěvníkům nabídne např. pěvecká vystoupení Stanislava Hložka a Marcely Holanové, ukázky filetování ryb, Soutěžní přehlídku stavebních řemesel SUSO a odborné přednášky a soutěže Cechu malířů, lakýrníků a tapetářů ČR z.s. na téma "Jak malovat, natírat - tipy a triky" a "Jak si vybrat řemeslníka" za doprovodu Miroslava Koubka známého z TV. Kulinářské čarování Petra Stupky, tentokrát se zaměřením na francouzskou kuchyni, bude prokládáno ukázkami ze studentského muzikálu Cyrano. Návštěvníci se mohou těšit také na "Den vína a všeho, co k dobrému vínu patří" včetně cimbálové muziky. Připraveny jsou již tradiční bezplatné odborné poradny pro pěstitele, zahrádkáře, včelaře a kaktusáře a kulturní program v Pivovarské zahradě pro milovníky dechové hudby a country. Během výstavy zahrají Babouci, Jižani, Bryčka, Brusný kotouče a další (spolupořadatelem kulturního programu v Pivovarské zahradě je Agentura 11 PM). Lákavou výhru v podobě robotického vysavače získá vítěz Velké návštěvnické soutěže. I letos budou moci oslavenci uplatnit tzv. narozeninové vstupné. Pokud se shoduje den narozenin návštěvníka se dnem v termínu výstavy Hobby, dostane 50 % slevu na plnou či zlevněnou vstupenku (je nutné doložit: OP, průkaz ZTP, průkaz zdravotní pojišťovny apod.). Otevírací doba: středa - sobota 9:00 - 18:00 hod., neděle 9:00 - 17:00 hod. Kontakt: Bc. Šárka Kvapilová Útvar propagace, marketingu a reklamních služeb Výstaviště České Budějovice a.s. Husova 523, 370 21 České Budějovice Tel.: 387 714 261 Mob.: 606 761 462 kvapilova@vcb.cz http://www.vcb.cz http://www.facebook.com/vystavisteceskebudejovice
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.