Nový web Českých novin přináší čtenáři větší pohodlí

Datum: 04.04.2016
Praha 4. dubna (PROTEXT) - ČTK v pondělí 4. dubna spustila nový zpravodajský web Českých novin. Jejich čtenáři získají větší uživatelský komfort. Nový responzivní design jim zajistí snadnou orientaci mezi zprávami a pohodlný přístup ke zpravodajství z jakéhokoli zařízení...
Praha 4. dubna (PROTEXT) - ČTK v pondělí 4. dubna spustila nový zpravodajský web Českých novin. Jejich čtenáři získají větší uživatelský komfort. Nový responzivní design jim zajistí snadnou orientaci mezi zprávami a pohodlný přístup ke zpravodajství z jakéhokoli zařízení - nejen z počítačů, ale také z mobilních telefonů nebo tabletů. Nově naleznou obsah Finančních, Sportovních i Českých novin na jedné adrese. Odkaz na novou podobu zpravodajského portálu najdou čtenáři na adrese www.ceskenoviny.cz. Návštěvníci nových Českých novin ale získají i další výhodu. Web bude nově provázán s dalšími produkty ČTK. Uživatel bude mít možnost se přímo z webu Českých novin podívat do Fotobanky, Videobanky, na kurzy Akademie ČTK nebo využít PR servis. České noviny se také více zaměří na sociální sítě. V souvislosti s tím nahradí diskuse pod články komunikací po sociálních sítích, což je trend, v němž ČTK následuje zahraniční média i zpravodajské agentury, jako je například Bloomberg, Reuters, CNN a v poslední době také AFP. "V dnešní době se ty nejživější diskuse odehrávají na sociálních sítích. Proto jsme se rozhodli věnovat jim více pozornosti," komentuje rozhodnutí ČTK šéfeditor Jan Vavrušák. Příspěvky tak mohou čtenáři zasílat prostřednictví profilu na facebooku https://www.facebook.com/CTK.cz/ nebo twitteru@ceskenoviny_cz. Na webu Českých novin bude ČTK i nadále publikovat zhruba 15 procent svého zpravodajského materiálu. Další informace poskytne mluvčí ČTK Jan Weisser, tel.: 602 632 170, e-mail: weisserj@ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.