Nanning se zařadil do desítky nejšťastnějších měst Číny roku 2015

Datum: 30.03.2016
Nanning (Čína) 30. března (PROTEXT/PRNewswire) - Město Nanning City v autonomní oblasti Guangxi Zhuang se aktuálně zařadilo do desítky nejšťastnějších měst Číny (Top Ten Happy Cities in China), slavnostní vyhlašování ocenění bylo vysíláno v TV programu Everyone's Voice...
Nanning (Čína) 30. března (PROTEXT/PRNewswire) - Město Nanning City v autonomní oblasti Guangxi Zhuang se aktuálně zařadilo do desítky nejšťastnějších měst Číny (Top Ten Happy Cities in China), slavnostní vyhlašování ocenění bylo vysíláno v TV programu Everyone's Voice Everyone's Life na stanici čínské státní televize. Starosta města Zhou Hongbo během přebírání ocenění uvedl, že město bude pokračovat v deseti programech zaměřených na jeho občany, včetně dopravy, zdravotní péče a bezpečných potravin. Zhou také uvedl, že se Nanning City stává tranzitní metropolí, a to díky budoucímu metru, modernizované síti veřejné dopravy, většímu počtu autobusů s pohonem na nové energie a cyklostezkám, což vytvoří příznivější dopravní prostředí a povede ke zlepšení kvality života občanů. Výsledky ankety ukázaly všeobecně vyšší úroveň spokojenosti občanů s životními podmínkami, poznamenal Jiang Shiming, generální ředitel TV programu Everyone's Voice Everyone's Life. Jiang dodal, že se město Nanning umístilo v desítce nejšťastnějších měst z důvodu vyššího procenta respondentů, kteří se cítili šťastnější než celostátní průměr dotázaných občanů. Vedení města Nanning City se zabývá podmínkami života svých občanů, včetně sociálního zabezpečení, zdravotní péče, vzdělávání a životního prostředí. Bylo vynaloženo úsilí, které vedlo ke zvýšení kvality života občanů, jejich pocitu štěstí a optimismu. Není těžké si všimnout obrovského zlepšení v ekonomickém a sociálním sektoru města Nanning, když se podíváme na seznam dokončených prací města za loňský rok. Kromě ocenění Top Ten Happy City získalo město Nanning City také jiná ocenění, jako např. National Ecology Garden City (Národní ekologická zahrada), National Demonstration City of Scientific and Technological Progress (Národní příkladové město vědeckého a technologického pokroku), National Model City of Mutual Support for the Civilian and the Arm Forces (Modelové město podpory civilních a armádních složek), National Demonstration City of E-Commerce (Národní příkladové město pro elektronický obchod). Jeho občané jsou hrdi na to, že v takovém městě žijí. Odkaz na fotografie: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=268380 KONTAKT: Ma Zhenyu, +86-10-6307-4558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.