Úsvit nalézá podporu pro své návrhy

Datum: 27.11.2015
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Úsvit národní koalice vyjadřuje podporu místopředsedovi vlády Andreji Babišovi ve věci žaloby proti kvótám na přerozdělování uprchlíků. Úsvit toto opatření navrhoval již několikrát a jsme rádi, že jsme pro něj získali i pana ministra. ...
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Úsvit národní koalice vyjadřuje podporu místopředsedovi vlády Andreji Babišovi ve věci žaloby proti kvótám na přerozdělování uprchlíků. Úsvit toto opatření navrhoval již několikrát a jsme rádi, že jsme pro něj získali i pana ministra. "Pan prezident, my a nyní i pan Babiš se začínáme konečně dostávat do jednotné koalice s cílem zabránit sebevraždě Evropy. Pokud je prohlášeni pana vicepremiéra myšleno vážně a nenašel by pro něj shodu ve vládě, Úsvit je připraven podpořit ANO například v zákoně o referendu k proti přijetí kvót," řekl předseda klubu Marek Černoch. "Jsme ochotni jednat o spolupráci. Jsem přesvědčena, že vedle Úsvitu a ANO, navíc s podporu prezidenta, by se ve Sněmovně našlo 101 poslanců, kteří podpoří referendum proti přijetí kvót," dodala poslankyně Olga Havlová. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 Tel.: +420 725 044 980 info@usvitnarodnikoalice.cz www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.