Track Group zajistí elektronický monitoring vězňů v USA

Datum: 06.10.2015
Salt Lake City 6. října (PROTEXT/PRNewswire) - Agentura pro dohled nad vězni Virginia Department of Corrections vybrala společnost Track Group jako partnera pro elektronický monitoring / Program zahrnuje sledování pomocí GPS a biometrické ověření hlasu více než 16 000 pachatelů trestných...
Salt Lake City 6. října (PROTEXT/PRNewswire) - Agentura pro dohled nad vězni Virginia Department of Corrections vybrala společnost Track Group jako partnera pro elektronický monitoring / Program zahrnuje sledování pomocí GPS a biometrické ověření hlasu více než 16 000 pachatelů trestných činů. Společnost Track Group, Inc. (OTCQX: TRCK), globální poskytovatel sledovacích řešení, dnes oznámila, že s agenturou Virginia Department of Corrections podepsala smlouvu na poskytování služeb elektronického monitoringu pro všechny druhy výkonu trestů, nad kterými má agentura dohled. „Toto je pro nás důležité vítězství," řekl Derek Cassell, prezident společnosti Track Group pro Severní a Jižní Ameriku. „Tato smlouva s agenturou Virginia DOC rozšíří naši působnost ve východním regionu Spojených států a posílí naši pozici důvěryhodného lídra v segmentu elektronického monitoringu trestanců." Dle této smlouvy bude společnost Track Group poskytovat řešení na bázi GPS a technologii biometrického ověřování hlasu pro dohled nad 16 000 pachateli a obžalovanými. Harold Clarke, ředitel agentury Virginia DOC, uvedl: „Výsledkem bude vyšší bezpečnost společnosti díky vyšší kontrole pachatelů, zlepší se také výsledky nápravných systémů." Tato smlouva byla podepsána na období šesti let, a to na minimálně dvouleté období, plus čtyři možnosti ročního prodloužení. Hodnota smlouvy se odhaduje na 11,3 milionu USD. Navíc tato smlouva obsahuje ustanovení o možnosti nákupu subdodávek, která umožní ostatním agenturách zajišťovat služby bez nutnosti podstupovat formální proces veřejných zakázek. O společnosti Track Group Track Group je poskytovatelem celé řady sledovacích produktů, které kombinují robustní zařízení pro sledování v reálném čase a služby monitoringu, včetně pokročilých analýz dat pro globální trh trestního soudnictví. Více se dozvíte na webových stránkách http://www.trackgrp.com KONTAKT: Steve Hamilton, marketingový ředitel Track Group, 877-260-2010, steve.hamilton@trackgrp.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.