ČTK přijme operátora pro dohled informačních systémů

Datum: 06.10.2015
Praha 6. října (PROTEXT) - Česká tisková kancelář přijme operátora pro dohled informačních systémů v nepřetržitém provozu (noční a víkendové služby). Náplň práce: - dohled IT systémů - dohled systémů technického zařízení budovy (TZB) - diagnostika...
Praha 6. října (PROTEXT) - Česká tisková kancelář přijme operátora pro dohled informačních systémů v nepřetržitém provozu (noční a víkendové služby). Náplň práce: - dohled IT systémů - dohled systémů technického zařízení budovy (TZB) - diagnostika a eskalace problémů - základní podpora uživatelů IT systémů a administrace Nabízíme: - práci s různými typy IT technologií a systémů - odpovídající finanční ohodnocení - samostatnou práci v centru Prahy - zaměstnanecké benefity a týden dovolené navíc - zaškolení a možnost dalšího vzdělávání a školení Požadujeme: - min. SŠ vzdělání, nejlépe v technickém oboru - základní znalosti správy operačních systémů Windows a Linux - spolehlivost a zodpovědnost - schopnost komunikace s uživateli Pozice je vhodná i pro důchodce, absolventy nebo studenty, i na zkrácený úvazek nebo smlouvu. Nabídky obsahující stručný životopis zasílejte na e-mail: uit-vedeni@ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.