Vytančili jsme si záznam v České knize rekordů

Datum: 21.09.2015
Praha 21. září (PROTEXT) - Nejvíce lidí z jedné taneční školy tančících společnou choreografii. Tak zní název nového tanečního rekordu, kterým se do České knihy rekordů zapsalo 181 žáků taneční školy InDance. Rekordní pokus proběhl v sobotu 19. září 2015 v Praze při...
Praha 21. září (PROTEXT) - Nejvíce lidí z jedné taneční školy tančících společnou choreografii. Tak zní název nového tanečního rekordu, kterým se do České knihy rekordů zapsalo 181 žáků taneční školy InDance. Rekordní pokus proběhl v sobotu 19. září 2015 v Praze při příležitosti oslav Dne Prahy 15. Ustanovení rekordu sledovala i umělecká vedoucí taneční školy InDance Majka Piskořová Veselá. "Jsem moc ráda, že se našemu lektorskému týmu podařilo vytvořit choreografii, ve které si mohli zatančit všichni tanečníci bez rozdílu věku a tanečních zkušeností. To, že se tato choreografie zapíše do České knihy rekordů, považuji za krásnou odměnu všem zúčastněným," říká Piskořová. Pokusu se zúčastnilo pět tanečníků a 176 tanečnic ze všech sálů taneční školy InDance v Praze. "Myslím, že pro všechny naše žáky bude tento úspěch velkou motivací pro další práci v průběhu školního roku," dodává lektorka Eva Neuvirtová. Kontakt: Klára Piskořová Pop Balet z.s. Taneční škola InDance e-mail: klara@indance.cz tel.: +420 602 419 414 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.