Ve dnech 21. -25. září 2015 pořádá Život dětem o.p.s. svou tradiční celorepublikovou sbírku Podzimní Srdíčkové dny

Datum: 18.09.2015
Praha 18. září (PROTEXT) - Studenti středních škol a učilišť budou veřejnosti nabízet sbírkové předměty. Tentokrát zcela nové přívěsky s žetonem do vozíku za 35 Kč. Nebudou chybět ani oblíbené magnetky se zvířátky za 30 Kč. Výtěžek sbírky bude použit ve prospěch...
Praha 18. září (PROTEXT) - Studenti středních škol a učilišť budou veřejnosti nabízet sbírkové předměty. Tentokrát zcela nové přívěsky s žetonem do vozíku za 35 Kč. Nebudou chybět ani oblíbené magnetky se zvířátky za 30 Kč. Výtěžek sbírky bude použit ve prospěch těžce handicapovaných dětí, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů, konkrétně na hrazení příspěvků na zakoupení invalidních vozíčků, rehabilitačních a kompenzačních pomůcek - zdravotních kočárků, chodítek, polohovacích zařízení, dále na úhradu obvazového materiálu, speciální výživy, ozdravných pobytů apod. ... Současně pomáháme i dětským stacionářům a dalším zařízením, která pečují o nemocné děti. Život dětem o.p.s. srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si od dobrovolníků - studentů předměty zakoupí a přispějí k usnadnění života vážně nemocných dětí. Život dětem o.p.s. od roku 2000, kdy byla založena, poskytla již pomoc ve výši téměř 158 839 795 Kč. (www.zivotdetem.cz) Kontakt: Anna Strnadová, předsedkyně správní rady 284 840 516 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.