Show Máša a medvěd na ledě spojila známé tváře

Datum: 17.09.2015
Praha 17. září (PROTEXT) - Máša a medvěd na ledě je unikátní představení, které přinese zcela nové dobrodružství oblíbené pohádkové dvojice Máši a medvěda. Snaha uvést lední revue na motivy světoznámé ruské animované pohádky Máša a medvěd výrazně rezonovala v kruzích...
Praha 17. září (PROTEXT) - Máša a medvěd na ledě je unikátní představení, které přinese zcela nové dobrodružství oblíbené pohádkové dvojice Máši a medvěda. Snaha uvést lední revue na motivy světoznámé ruské animované pohádky Máša a medvěd výrazně rezonovala v kruzích českých umělců a tak se společnosti Comunique podařilo spojit několik známých osobností, které na projektu spolupracují. Celý děj budou provázet písně Ondřeje Soukupa, které výborně otextovala Gabriela Osvaldová. Perfektně doplňují dění na ledě, o něž se zase postarají minulí i současní krasobruslařští reprezentanti Česka a Slovenska. Hlavním hrdinům propůjčili své hlasy populární herci a zpěváci, kteří se premiérového představení 24. října v pražské Tipsport aréně rovněž zúčastní. Hlas hlavnímu hrdinovi, medvědu Míšovi, propůjčil Vladimír Kratina, známý filmový herec, jehož diváci znají z několika televizních seriálů jako třeba Letiště či Kriminálka Anděl. Míšovy písničky nazpíval Juraj Čiernik, divadelní herec, operní zpěvák a také skladatel. Kromě jiného složil i dětské operní pohádky Červená Karkulka a Perníková chaloupka. Dialogy a vtipné komentáře nezbednice Máši namluvila Anička Češková, ale Mášiny písně nazpívala Lucie Šoralová. Když se v hale ozve medvěd Svalovec, všichni diváci zpozorní a určitě poznají hlas účastníka nedávné Eurovision song contest Václava Bárty. Lucie Bílá se zase postarala o namluvení i nazpívání postavy tučňáka. Medvědici zase propůjčila svůj hlas Gabriela Osvaldová. Do postavy zajíce se vžil Jan Maxián a v hlase pandy jistě všichni poznají Jakuba Prachaře. Seznam známých tváří, které v show zpívají a dabují, uzavírá Ondřej Soukup se svým synem Františkem a oblíbená komediální dvojice Richard Genzer a Michal Suchánek. Tihle čtyři umělci se vžili do postav vlků. Máša a medvěd je celosvětově známá animovaná ruská pohádka, která je vysílána ve více než dvaceti zemích světa a pravidelně získává různá ocenění kvality, mezi nimiž nechybí ani cena Kidscreen award za nejlepší animace. Díky společnosti Comunique se tahle pohádka dočkala i své vlastní lední revue. Ta se představí v pěti městech České republiky a čeští příznivci této pohádky budou tedy mezi prvními na světě, kdo show uvidí na vlastní oči. Po české premiéře v Praze se show přenese do Ostravy 7.11., Brna 14.11., Českých Budějovic 28.11. a turné bude 19.12. završené představením v Pardubicích. Více informací je na oficiální webstránce show www.masamedved.cz a na facebookové stránce společnosti Comunique. Vstupenky na všechna představení jsou dostupné v síti předprodej.cz a na pražská představení je možné vstupenky zakoupit i v Ticketportalu. Kontakt: Michal Vernarský PR manager Comunique s.r.o. +421 905 305 670 vernarsky@comunique.sk ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.