New York Fashion Week uvidí unikátní české šperky z přírodních kamenů zn. STEFANY(R)

Datum: 16.09.2015
Praha 16. září (PROTEXT) - Letošní New York Fashion Week bude mít českou účast - originální šperky STEFANY(R). Desítka módních návrhářů ze Slovenska si na svou prezentaci pozvala dva speciální hosty - mezi nimi českou designérku Štěpánku Tóth Kurfiřtovou z Tatobit...
Praha 16. září (PROTEXT) - Letošní New York Fashion Week bude mít českou účast - originální šperky STEFANY(R). Desítka módních návrhářů ze Slovenska si na svou prezentaci pozvala dva speciální hosty - mezi nimi českou designérku Štěpánku Tóth Kurfiřtovou z Tatobit u Turnova. Její unikátní šperky z polodrahokamů se tak na módním mole představí v tom nejlepším okamžiku, kdy se v metropoli USA sejde světová designérská elita. Velkou módní přehlídku Slovak Fashion Night 2015, konanou 18. září v prestižním klubu Space Ibiza na Manhattanu, uvidí více než tisícovka pozvaných hostů z nejrůznějších oblastí společenského života. Čím chce česká šperkařka oslovit náročné newyorské publikum? Jak sama říká, unikátními šperky z polodrahokamů, díky kterým je každý kousek neopakovatelným originálem. Při jejich výrobě se nepoužívají žádné strojově upravené díly. Vše je tvořeno ručně, pomocí jednoduchých nástrojů. Ale díky speciálnímu uchycení nevšedních kamenů a ve spojení s precizní šperkařskou technologií - je její umělecká dílna schopna vytvořit světově výjimečné designy. Nadčasovost a originalitu šperků značky STEFANY(R) ocenila i Sophie, Její královská výsost hraběnka z Wessexu, GCVO, která si darovanou brož vzala na Slavnostní předávání Zlatých ocenění Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu při letošní návštěvě ČR. Za českou stranu projeví svou účastí podporu značce STEFANY(R) česká velvyslankyně při OSN paní. J.E. Edita Hrdá i generální konzul ČR v USA pan Martin Dvořák. S jakým očekáváním letí paní Štěpánka do New Yorku? Zkrátka - máme co ukázat, říká a dodává: To, že se šperky u STEFANY(R) vyrábí s láskou, je vidět na první pohled. Kontakt: Štěpánka Tóth Kurfiřtová: www.stefany-sperky.cz e-mail: stefany.jewels@gmail.com; tel.: +420 604 824 884 a +420 777 593 149 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.