V Erpet Golf Centru Smíchov se již podruhé setkají stovky sportovních nadšenců LES MILLS(R) programů

Datum: 16.09.2015
Praha 16. září (PROTEXT) - 19. září 2015 se v Erpet Golf Centru Smíchov setkají již podruhé stovky sportovních nadšenců LES MILLS(R) programů. Cviky a hudba se mění každé tři měsíce. V Praze se předcvičují např. v Holmes Place, Fitness Kotva, World Class nebo Factory Pro....
Praha 16. září (PROTEXT) - 19. září 2015 se v Erpet Golf Centru Smíchov setkají již podruhé stovky sportovních nadšenců LES MILLS(R) programů. Cviky a hudba se mění každé tři měsíce. V Praze se předcvičují např. v Holmes Place, Fitness Kotva, World Class nebo Factory Pro. Akce se budou účastnit také Master trenérky LES MILLS(R) Ragnhild Lien a Eerika Kuitu, které předvedou nové programy. "Koncept LES MILLS(R) představuje něco jiného než na co jsou klienti skupinových lekcí zvyklí. Každé tři měsíce se kompletně mění choreografie i hudba, což je dostatečně dlouhá doba, aby se člověk naučil všechny cviky správně a cvičení si užíval," uvádí Regional manager Holmes Place Czech Republic Tomáš Slavětínský. Ať jste kdekoliv třeba v Praze, Berlíně nebo na Novém Zélandě, vždy cvičíte v danou dobu stejnou choreografii. Za úspěšností programů LES MILLS(R) stojí tým fyzioterapeutů, lékařů a specialistů ve sportovním prostředí. Cviky tak odpovídají současným sportovním a trendovým poznatkům. V Erpetu budou představeny nové choreografie LES MILLS(R), vstupenky je možné zakoupit na recepci klubů Holmes Place. Vstupné v předprodeji stojí 390 korun, na místě 450 korun. Vstup je i pro nečleny. Kontakt pro více informací: Pavla Slanec Holmes Place Czech Republic s.r.o. Tel.: +420 777 497 915 www.holmesplace.cz one life. live it well. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.