RIMOWA vyhrála soudní spor o náhradu škody

Datum: 08.09.2015
Kolín nad Rýnem (Německo) 8. září (PROTEXT/PRNewswire) - 31. srpna vyhrál výrobce zavazadel, společnost RIMOWA, soudní spor o vlastnictví značky 'Rowana' a posunul se tak o další krok vpřed při ochraně své obchodní značky. Soud na ochranu duševního vlastnictví...
Kolín nad Rýnem (Německo) 8. září (PROTEXT/PRNewswire) - 31. srpna vyhrál výrobce zavazadel, společnost RIMOWA, soudní spor o vlastnictví značky 'Rowana' a posunul se tak o další krok vpřed při ochraně své obchodní značky. Soud na ochranu duševního vlastnictví v Taipei uznal, že dobře známá značka firmy RIMOWA má právo požívat speciální ochranu. V rozsudku se uvádí, že logo protistrany do značné míry vychází z loga firmy RIMOWA. To vyvolávalo zmatek mezi zákazníky a mohlo způsobit oslabení pozice známější obchodní značky, RIMOWA. Soud dále nařídil, aby protistrana přestala používat logo Rowana s oválným rámem a aby zaplatila společnosti RIMOWA odškodnění ve výši 3 357 000 taiwanských dolarů (cca 91 487 eur). Společnost RIMOWA považuje tento rozsudek za jasné vítězství v rámci svého boje proti porušování práv duševního vlastnictví, ve kterém hodlá pokračovat i do budoucna. Drážkovaný design zavazadel je dalším významným prvkem, který odlišuje značku od ostatních a díky úspěšné marketingové strategii firmy se již dostal do širokého povědomí. RIMOWA i nadále bude chránit tento významný designový prvek před padělateli. Kontakt pro PR: RIMOWA GmbH Birgit Wenners - ředitelka pro PR a komunikaci - Richard-Byrd-Str. 13 50829 Kolín nad Rýnem Německo E-mail: bwenners@rimowa.de Telefon: +49-221-9564-170 Zdroj: RIMOWA GmbH
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.