Tisková zpráva předsedy strany Úsvit Marka Černocha

Datum: 21.07.2015
Praha 21. července (PROTEXT) - Během posledních měsíců, kdy se po změnách Úsvit stal demokratickou stranou, se spekulovalo v médiích, jestli budu předsedou nové strany nebo ne. Za tři týdny si budeme volit své vedení a já chci tyto spekulace ukončit. Jako předseda poslaneckého...
Praha 21. července (PROTEXT) - Během posledních měsíců, kdy se po změnách Úsvit stal demokratickou stranou, se spekulovalo v médiích, jestli budu předsedou nové strany nebo ne. Za tři týdny si budeme volit své vedení a já chci tyto spekulace ukončit. Jako předseda poslaneckého klubu Úsvitu jsem stál před otázkou, zda budu kandidovat na předsedu. Nelze však skloubit dvě tak náročné funkce, jako je předseda poslaneckého klubu a předseda strany. Proto jsem se po zralé úvaze rozhodl dále působit jako předsedou klubu a neucházet se o funkci předsedy Úsvitu. Chci se plně věnovat vedení poslaneckého klubu, abychom ve Sněmovně prosazovali náš program a naše návrhy. Chci se také dál naplno věnovat boji proti neoprávněným exekucím, prosazování teritoriality exekutorů a samozřejmě bojovat proti přílivu nelegálních imigrantů do České republiky. Jde mi o to, abychom pracovali jako tým. Právě snaha po týmové spolupráci a odmítnutí autokratického řízení stála za rozchodem Úsvitu s původním předsedou. Chci udělat společně s kolegy maximum pro náš cíl uspět v příštích sněmovních volbách a mít možnost dál prosazovat myšlenky a program Úsvitu. Nechci stavět své ambice nad zájem celku. Zdůrazňuji, že to v žádném případě neznamená, že bych něco vzdával, že bych rezignoval. Naopak, chci pro program naší strany udělat maximum. Proto se budu ucházet o post prvního místopředsedy strany. Zároveň využívám práva, které všem členům Úsvitu dávají stanovy a nominuji na post předsedy hnutí Miroslava Lidinského. Mám za to, že Miroslav Lidinský je velice vhodným a důstojným kandidátem na post předsedy. Dokázal nasadit vlastní zdraví a život pro obranu hodnot, které zastává i Úsvit tedy ve jménu svoboda, právo, spravedlnost a bezpečí našich občanů. A má v sobě lidské hodnoty, které jsou v dnešní době důležité. Je to pro mě člověk na svém místě. Marek Černoch, předseda strany Úsvit přímé demokracie a poslaneckého klubu Úsvit. Kontakt: Úsvit přímé demokracie Sněmovní 1 118 26 Praha 1 +420 725 044 980 info@hnutiusvit.cz www.hnutiusvit.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.