První odborný výklad zákona o fondovém podnikání

Datum: 14.07.2015
Praha 14. července (PROTEXT) - Nakladatelství Wolters Kluwer 26. června slavnostně pokřtilo komentář k zákonu o investičních společnostech a investičních fondech (č. 240/2013 Sb.), který reguluje fondové podnikání v České republice. Knihu během večera představil vedoucí...
Praha 14. července (PROTEXT) - Nakladatelství Wolters Kluwer 26. června slavnostně pokřtilo komentář k zákonu o investičních společnostech a investičních fondech (č. 240/2013 Sb.), který reguluje fondové podnikání v České republice. Knihu během večera představil vedoucí autorského kolektivu Jan Šovar z advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík (KŠB): „Zákon představuje důležitý legislativní pilíř pro fungování kapitálového trhu v České republice. Považuji za velký úspěch, že se nám podařilo dát dohromady kvalitní autorský kolektiv a odborné veřejnosti předložit komentář, který jim, věřím, pomůže s orientací v této významné, ale nelehké právní oblasti.“ Sám Jan Šovar se přitom podílel na vzniku samotného zákona i jeho dosud jediné novely. Důležitost tohoto knižního počinu pro praxi zdůraznili také doc. Ivana Štenglová, bývalá předsedkyně senátu Nejvyššího soudu, a prof. Jan Dědič, partner z advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík, kteří se ujali role „kmotrů“. Křest tohoto významného komentáře se konal 26. června v Mramorovém sále České spořitelny za účasti odborné veřejnosti. KONTAKT: Wolters Kluwer Jitka Dlouhá Marketingové oddělení email: dlouha.jitka@wolterskluwer.cz tel: 734 261 437
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.