Nový komentář k Ústavě – Pavel Rychetský v čele autorů

Datum: 13.07.2015
Praha 13. července (PROTEXT) - Dne 25. 6. 2015 proběhlo slavnostní představení knihy Ústava České republiky – Komentář, které se konalo pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky Milana Štěcha ve Frýdlantském salonku Valdštejnského paláce. Představení...
Praha 13. července (PROTEXT) - Dne 25. 6. 2015 proběhlo slavnostní představení knihy Ústava České republiky – Komentář, které se konalo pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky Milana Štěcha ve Frýdlantském salonku Valdštejnského paláce. Představení proběhlo za účasti celého autorského kolektivu Komentáře, tvořeného odborníky na ústavní právo, kteří působí zejm. na Ústavním soudu, Nejvyšším správním soudu a v legislativě, v čele s předsedou Ústavního soudu Pavlem Rychetským, dalších čestných hostů a představitelů společnosti Wolters Kluwer, a. s., která publikaci pro vydání připravila. Komentář je součástí ediční řady Kodex, v níž vycházejí komentované nejdůležitější právní předpisy. Kniha obsahuje komentář k Ústavě a také k ústavnímu zákonu o bezpečnosti ČR. KONTAKT: Wolters Kluwer, a. s. Jitka Dlouhá Marketingové oddělení email: dlouha.jitka@wolterskluwer.cz tel: 734 261 437
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.