Unikátní noční prohlídka Strašidelného zámku Draxmoor

Datum: 11.07.2015
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 11. července (PROTEXT) - V sobotu 18. července proběhne ve Strašidelném zámku Draxmoor Noční strašidelná prohlídka. Jedná se o unikátní prohlídku, která se odehrává pouze dvakrát do roka, a to vždy v půlce července a srpna. Představte si,...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 11. července (PROTEXT) - V sobotu 18. července proběhne ve Strašidelném zámku Draxmoor Noční strašidelná prohlídka. Jedná se o unikátní prohlídku, která se odehrává pouze dvakrát do roka, a to vždy v půlce července a srpna. Představte si, jak pomalu procházíte strašidelným zámkem, obezřetně pozorujete hroby, z kterých na Vás co chvíli vyskočí zombie. V rohu sedí malá holčička s mrtvolně bílým obličejem, znenadání začne děsivě pištět. Utíkáte temnými chodbami zámku a najednou, zrovna když běžíte kolem Draculovy hostiny, se jeden upír vzpřímí a zakousne se do krku slečně po Vaší levici. S hrůzou doběhnete ke strašidelnému výtahu, a i když víte, že tam to nebude o moc lepší, vychutnáváte si chviličku klidu. Ta však netrvá dlouho. Z tmavého schodiště se k Vám pomalu blíží bělovlasá žena s uhrančivým pohledem a výtah stále nejede...Kdo noční prohlídku nestihne, má ještě jednu příležitost, a to 15. srpna. Kontakt: Western Šiklův mlýn s.r.o., Marketingové oddělení - Lenka Zvěřinová Vitámvásová, e-mail: marketing@western.cz Zvole 49, Zvole nad Pernštejnem 592 56 - Česká republika Tel: +420 607 773 343 - Fax: +420 566 567 400 - www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.