Úsvit má dnes 155 členů a v srpnu volí předsedu

Datum: 08.07.2015
Praha 8. července (PROTEXT) - Slučovací konference hnutí Úsvit přímé demokracie a Národních zájmů konané 7. července dokončily několika měsíční proces demokratizace hnutí Úsvit ve skutečnou politickou stranu. Byly změněny stanovy a mimo jiné zrušeny dřívější blokace...
Praha 8. července (PROTEXT) - Slučovací konference hnutí Úsvit přímé demokracie a Národních zájmů konané 7. července dokončily několika měsíční proces demokratizace hnutí Úsvit ve skutečnou politickou stranu. Byly změněny stanovy a mimo jiné zrušeny dřívější blokace přijímání nových členů. Proto jsme mohli přijmout nové plnohodnotné členy strany, kteří již vytvářejí krajské regionální a místní struktury. Tedy žádní čekatelé atp. K dnešnímu dni tak máme 155 řádných a plnoprávných členů. Dále jsme mohli přijmout do svých řad poslance našeho poslaneckého klubu. Došlo tak k těsnějšímu propojení poslaneckého klubu a strany. O dalším přijímáni členů tak podle schválených stanov bude rozhodovat předsednictvo na základě stanoviska krajských komor. Dalším významným momentem je definitivní vyřešení finančních otázek. Podle nových stanov o finančních otázkách bude rozhodovat 30 členné grémium na základě průběžného dohledu finančního výboru. Všechny smluvní vztahy hnutí prochází revizi s cílem ukončení všech původních závazků do konce tohoto roku. Konference hnutí Úsvit dále rozhodla o svolání volební konference na 8. srpna 2015, na které bude zvoleno nové vedení strany včetně nového předsedy. Zároveň chceme poděkovat všem našim příznivcům za trpělivost a podporu v naší parlamentní i politické práci, např.proti imigraci, exekutorům, energetické mafii a dalším věcem, kterými naplňujeme naše předvolební sliby. Marek Černoch, předseda, 777946902
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.