Lucie Sinková - otvírá srdce fanouškům

Datum: 23.04.2015
Praha 23. dubna (PROTEXT) - Moderátorka Radia Bonton a Frekvence 1 u vás doma? Proč ne! Vyzpovídali jsme Lucii Sinkovou. Lucko, každý den Tě můžeme pravidelně slýchávat z éteru, z radia Bonton a o víkendu na Frekvenci 1 (Mediální skupina Lagard?re Active ČR). Patříš tedy...
Praha 23. dubna (PROTEXT) - Moderátorka Radia Bonton a Frekvence 1 u vás doma? Proč ne! Vyzpovídali jsme Lucii Sinkovou. Lucko, každý den Tě můžeme pravidelně slýchávat z éteru, z radia Bonton a o víkendu na Frekvenci 1 (Mediální skupina Lagard?re Active ČR). Patříš tedy mezi úspěšné rozhlasové moderátory. Ovšem neschováváš se jenom ve studiu, aby Tví posluchači vůbec viděli, jak vypadáš a jaký je tvůj nejenom rozhlasový projev, mají možnost tě vidět v dohledné době hned na několika akcích pro veřejnost? Předně děkuji za kompliment. Ano, diář mám celkem nabitý, to ale neznamená, že si nenajdu čas i na nové klienty. Moji posluchači a vaši čtenáři mě mohou potkat v dohledné době na slavnostech pro města nebo akcích pro větší organizace jako je: 30.4 Jablonné v Podještědí , 1.5. Lvová/Lemberk, 1.5.Ústí nad Labem/Trmice, 7.5. Česká Lípa, 19.5. Hořovice, 30.5. Slavošov, 13.6. Libušín, 29.8. Jablonné v Podještědí, 26.9.Praha/Letňany, 15. 10. a 15.11. Praha, kdy poslední dvě akce jsou charitativní pro organizaci SONS ( Bílá Pastelka ) a také ještě na podzim chystám se zpěvačkou Jiřinou Annou Jandovou charitativní akci pro Nadaci Terezy Maxové dětem. Se známou nadací spolupracuji od loňského roku. Mám akce tohoto typu velmi ráda, většina z nich se odehrává venku, takže krásné prostředí, když se vydaří, tak i prima počasí, bezva lidi.… A s tím souvisí i cestování, protože vždy se musím někam dopravit a to mě baví. Moderování rovná se zábava a cesta na akci rovná se výlet. Snažím si vše užít, i když je to často velmi náročné. Něco se šušká, že máš připraveno pro klienty na léto. Jak to tedy je? Koukám, že se nic neutají, a to jsem se o tom jen lehce zmínila na svém profilu na Facebooku (Lucie Sinková/Lucee Dee Jay) asi před týdnem..… Ano je to pravda, pro období květen, červen, červenec, srpen a září jsem se chtěla trochu přizpůsobit fanouškům. Být jim blíž, což na velkých několikatisícových akcích, které mám teď před sebou, není až tak reálné. A proto jsem přemýšlela, co komorního v domácím prostředí ze své profese mohu nabídnout a napadla mě myšlenka, že lidem zpestřím letní grilování, nebo narozeninovou párty jako DJka. První pilotní akce mě čeká teď začátkem května v Mariánských Lázních. Pozvala si mě klientka, které jsem hrála na svatbě a byla natolik spokojená, že mě po nějaké době oslovila znovu, tentokrát na grilovací párty a oslavu narozenin. Jsem velmi ráda, když mohu svým klientům vytvořit fajn odpoledne či večer. Kromě muziky a moderování, mohu nabídnout i nějaké soutěže a mám i další nápady, jak z obyčejné grilovačky vytvořit nezapomenutelný večer. Kontakt: Lucie Sinková (Lucee Dee Jay) T.: (420) 731 007 589; W.: www.sinkovalucie.cz; e-mail: sinkova@centrum.cz Pavel Hrejsemnou PR&mediální zastoupení T.: (420) 608 334 719; W.: www.srozumem.cz; e-mail: info@srozumem.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.