Máša a medvěd ze známé pohádky budou bruslit v Česku

Datum: 17.04.2015
Praha 17. dubna (PROTEXT) - Animovaná pohádka Máša a medvěd, která si na celém světě získala miliony fanoušků, přichází do České republiky jak ji dosud ještě nikdo neviděl - jako jedinečná lední show. Na diváky čeká originální příběh, více než třicítka bruslařů,...
Praha 17. dubna (PROTEXT) - Animovaná pohádka Máša a medvěd, která si na celém světě získala miliony fanoušků, přichází do České republiky jak ji dosud ještě nikdo neviděl - jako jedinečná lední show. Na diváky čeká originální příběh, více než třicítka bruslařů, pestrobarevné kostýmy, kulisy známé z pohádky, ale i světelné a 3D efekty. To všechno ve spojení s hudebním aranžmá nenapodobitelného Ondřeje Soukupa a s texty Gabriely Osvaldové je zárukou velkolepého uměleckého zážitku. Na tvorbě show pracuje košický produkční tým s nejlepšími umělci z Prahy i Bratislavy. Příznivci pohádky Máša a medvěd v České a Slovenské republice budou proto vůbec první na světě, kteří uvidí Mášu a medvěda jako představení na ledě. Show Máša a medvěd na ledě přijede koncem letošního roku do pěti českých a moravských měst. První si ji vychutnají fanouškové v Praze, kde se 24.10.2015 odehrají dvě představení. Následovat budou dvě představení v Ostravě 7.11.2015 a další dvě v Brně 14.11.2015. České Budějovice si užijí jedno představení 28.11.2015 a těsně před Vánoci 19.12.2015 zakončí české turné představení v Pardubicích. Máša a medvěd je 3D animovaná ruská pohádka, která se od svého spuštění v roce 2009 propracovala postupně do celého světa, přičemž nevynechala ani Českou republiku. Především díky České televizi, která ji zařadila do programu kanálu pro děti. Kromě více než 20 zemí, v nichž byla vysílána, má po celém světě zhruba stovku partnerů, kteří vyrábějí různé licencované produkty značky Máša a medvěd. "Představení na ledě mají tradici a mezi lidmi jsou velice oblíbené, nicméně naším cílem je jít ještě o krok dál a udělat něco navíc. Soustřeďujeme se zejména na to, abychom všem návštěvníkům přivezli kvalitní show. Vlastní příběh, populární pohádka a ti nejlepší umělci jsou výborným základem pro nezapomenutelný zážitek," uvedl Michal Vernarský, PR manažér společnosti Comunique, která je zodpovědná za celou produkci show. Vstupenky na všechna představení jsou dostupné v síti předprodej.cz, na představení v Praze jsou vstupenky také v síti Ticketportal. Doplňující informace a další zajímavosti najdete na oficiální webstránce lední show www.masamedved.cz a na facebookové stránce produkční společnosti Comunique. Kontakt: Michal Vernarský PR manager vernarsky@comunique.sk +421 905 305 670 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.