ČTK uzavřela partnerství s Newzulu, platformou pro občanskou žurnalistiku

Datum: 15.04.2015
Praha 15. dubna (PROTEXT) - ČTK v dubnu rozšíří svoji nabídku fotografií o materiály od "lidí z ulice". Ve spolupráci s mezinárodní platformou pro občanskou žurnalistiku Newzulu zařadí do Fotobanky ČTK fotky od amatérských i profesionálních fotografů z celého světa. ...
Praha 15. dubna (PROTEXT) - ČTK v dubnu rozšíří svoji nabídku fotografií o materiály od "lidí z ulice". Ve spolupráci s mezinárodní platformou pro občanskou žurnalistiku Newzulu zařadí do Fotobanky ČTK fotky od amatérských i profesionálních fotografů z celého světa. Newzulu má síť zhruba 150 tisíc přispěvatelů z celého světa. Svým uživatelům umožňuje prostřednictvím webu nebo mobilní aplikace nabídnout vlastní fotografie médiím a tiskovým agenturám téměř v každém koutě zeměkoule. Redakční tým Newzulu nejprve ověří, zda je obsah autentický, a teprve poté jej nabídne svým partnerům. "Newzulu je partner, se kterým spolupracují i velké agentury jako je francouzská AFP. I to je pro nás zárukou kvality. Fotografie nejsou vždy v perfektní kvalitě, ale často jsou z míst, kam se novináři zkrátka nedostali," říká Petr Mlch, šéfredaktor Fotobanky ČTK. "Do budoucna bychom chtěli spolupráci rozšířit i o video," dodává. Fotobanka ČTK zastupuje řadu dalších významných zpravodajských a kreativních agentur jako jsou například AP, Alamy, ANP, APA, Abaca, Age Fotostock, CandyBox, DPA, Imago, ITAR-TASS, Keystone, Mary Evans Picture Library, PA, PAP, Scanpix, Tetra Images, Mint Images, Wavebreak, Ullstein Bild, Zuma Press a mnoho dalších. Pro více informací: Petr Mlch, šéfredaktor Fotobanky ČTK mlch@ctk.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.