Front National spolupracuje s OK stranou

Datum: 03.03.2015
Praha 3. března (PROTEXT) - Francouzská politická strana Front National vydala kvůli velkému množství žádostí o spolupráci a různým spekulacím v českých médiích prohlášení, ve kterém uvádí, že OK strana je jediným současným i budoucím partnerem pro Front National v České...
Praha 3. března (PROTEXT) - Francouzská politická strana Front National vydala kvůli velkému množství žádostí o spolupráci a různým spekulacím v českých médiích prohlášení, ve kterém uvádí, že OK strana je jediným současným i budoucím partnerem pro Front National v České republice. OK strana si váží důvěry a spolupráce s Front National a ostatními evropskými konzervativními stranami, které jsou součástí evropské frakce ENF (Europe of Nations and Freedoms). OK strana je připravena spolupracovat na vytvoření silné konzervativní platformy s ostatními stranami z České republiky. Vedení OK strany intenzivně jedná se stranami, které hájí konzervativní program a národní zájmy. Jsme hrdá, samostatná, středoevropská země plná pracovitých lidí! Na těchto lidech chceme vybudovat zdravou společnost, ve které se naši občané budou cítit bezpečně, bez obav o své blízké, bez obav o budoucnost. My, konzervativci, chceme dát lidem příležitost a férové politické prostředí bez zbytečných byrokratických zásahů ze strany státu a Evropské unie, aby mohli plně uplatnit svoje schopnosti! Bez lidí s podobnými názory to nejsme schopni dokázat. Máte-li stejný pocit, stejné obavy, nebojte se a pojďte s námi utvořit nové, spravedlivé a bezpečné Česko, které patří do silné a funkční Evropy. Kontakt: Jiří Janeček předseda OK strany http://www.okstrana.cz, info@okstrana.cz tel: 731 142 999 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.