Konference hnutí Úsvit podpořila postup poslanců a předsednictva

Datum: 24.02.2015
Praha 24. února (PROTEXT) - Dnes se k jednání sešel nejvyšší orgán hnutí Úsvit - stranická konference a vyzvala předsedu hnutí, pana Tomio Okamuru, aby respektoval demokratické principy fungování hnutí. Konference dnes uložila Tomio Okamurovi respektovat hlasování poslaneckého...
Praha 24. února (PROTEXT) - Dnes se k jednání sešel nejvyšší orgán hnutí Úsvit - stranická konference a vyzvala předsedu hnutí, pana Tomio Okamuru, aby respektoval demokratické principy fungování hnutí. Konference dnes uložila Tomio Okamurovi respektovat hlasování poslaneckého klubu, kde hlasovalo deset poslanců proti jednomu a předsednictva, kde hlasovali čtyři členové proti jednomu. Konference vyslovila souhlas s postupem poslanců a vedení Hnutí Úsvit a potvrdila jejich hlasování. Konference vyjádřila podporu Marku Černochovi v demokratizačním procesu otvírání hnutí Úsvit novým členům a integračnímu procesu s dalšími subjekty a pověřila ho, aby vedl integrační proces. Konference také vzala na vědomí hospodaření hnutí Úsvit a pověřila komisi pod vedením poslance Mudr. Jiřího Štětiny analýzou hospodaření hnutí a návrhem na další postup. Předseda hnutí Tomio Okamura se pokusil prosadit přijetí dvou nových členů, svého asistenta Jaroslava Staníka a poslance Jaroslava Holíka s cílem manipulovat poměry pro hlasování v hnutí. Konference tento požadavek nepřijala s tím, že není schválen systém a procedura pro přijímání nových členů. Marek Černoch, místopředseda hnutí, tel.: 777946902
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.