Rakouská výstava lodí Austrian Boat Show - BOOT TULLN

Datum: 24.02.2015
Tulln (Rakousko) 24. února (PROTEXT/ots) - Největší a nejkomplexnější obchodní veletrh lodí a vodních sportů ve střední a východní Evropě od 5. do 8. března 2015 Rakouská výstava lodí Austrian Boat Show - BOOT TULLN má stále úspěch! Veletržní město Tulln pořádá...
Tulln (Rakousko) 24. února (PROTEXT/ots) - Největší a nejkomplexnější obchodní veletrh lodí a vodních sportů ve střední a východní Evropě od 5. do 8. března 2015 Rakouská výstava lodí Austrian Boat Show - BOOT TULLN má stále úspěch! Veletržní město Tulln pořádá výstavu lodí Austrian Boat Show již 44 let. Co čeká na návštěvníky v roce 2015? Vzhledem k tomu, že se veletrh v Tullnu koná na začátku března, bude moci nabídnout veškerý nejnovější vývoj v námořním odvětví, stejně jako v oblasti vodních sportů a sportovního potápění v Rakousku. Přibližně 370 nejvýznamnějších vystavovatelů představí své novinky a poskytne působivý pohled na odvětví. NOVINKA! Zahájení 2015: Výstavní síň 3 - největší výstavní síň v dolním Rakousku! Výstavní síň 7 - restaurace Novinka: byla postavena výstavní síň 3 s 6 500 m? výstavní plochy Dokonale přizpůsobená: světla ve výšce 11 m a hřeben střechy ve výšce 17 m Novinka: výstavní síň 3 se zaměřením na motorové jachty, motorové čluny a elektrické lodě Novinka: konferenční místnosti pro jednání, prezentace a informační zábavu Pod heslem - fascinace vodními sporty - uvidíte různé ukázky výstavy Austrian Boat Show: K vidění budou plachetní a motorové jachty, velké plachetnice a turbo tryskové čluny, motorové čluny a elektrické lodě šetrné k životnímu prostředí, námořní zařízení, sportovní katamarány, kajaky, kánoe, gumové rafty, šlapadla a čluny. Dále bude předvedena unikátní řada plavebních zařízení. Vše, co uspokojí potřeby potápěčů, charterové organizátory, školy plachtění a přístavy. Celé spektrum bude doplněno turistickými informacemi o nejlepších destinacích pro vodní sporty. Novinka: Vodácký prostor: na výstavě lodí Austrian Boat Show najdete další prostor. Značky na výstavě Austrian Boat Show: V Tullnu budou vystavovat následující loděnice: Alubat Ovni, Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly, Dufour, Hanse, Imexus Yachts, Moody, Salona, Seascape, Sunbeam, Elan a mnoho dalších. Na výstavě lodí Austrian Boat Show v Tullnu bude významně zastoupen také sektor motorových lodí: Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Chaparrel, Correct Craft, Drago, Frauscher, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Mingolla, Quicksilver, Regal, Rinker, Sea Ray, Stingray, Terhi, Zar Formenti a mnoho dalších. Kontakt: Messe Tulln GmbH 3430 Tulln / Rakousko Tel: + 43 2272 624 030 Web: www.messe-tulln.at E-mail: messe@tulln.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.