Top of après ski 2015: Ischgl výhercem evropské ankety

Datum: 23.02.2015
Kolín nad Rýnem 23. února (PROTEXT/PRNewswire) - Při mezinárodní SnowTrex online anketě přesvědčila Mekka všech párty Ischgl. S výsledkem okolo 24 procent hlasů je tyrolská lyžařská vesnice nejoblíbenější après ski lokalitou Evropy. Sölden a Mayrhofen obsadily druhé a...
Kolín nad Rýnem 23. února (PROTEXT/PRNewswire) - Při mezinárodní SnowTrex online anketě přesvědčila Mekka všech párty Ischgl. S výsledkem okolo 24 procent hlasů je tyrolská lyžařská vesnice nejoblíbenější après ski lokalitou Evropy. Sölden a Mayrhofen obsadily druhé a třetí místo. V lednu 2015 se zúčastnilo dohromady 4 600 zimních sportovců z 10 zemí velké après ski ankety cestovní kanceláře SnowTrex. Na výběr bylo 15 après ski lokalit v Alpách. 24 procent ze všech hlasů získal Ischgl a zajistil si evropský titul „Nejlepší après ski lokalita 2015”. Druhý následuje Sölden (12,1 %) a za ním Mayrhofen (8,9 %). Livigno (4. místo, 8,4 %) a Val Thorens (5. místo, 8,1 %) zastupují Itálii a Francii v mezinárodní top 5. Après ski hraje u 56 % zúčastněných důležitou roli při výběru jejich cílové oblasti. Návštěvníci lyžařských středisek využijí během týdne tři večery pro účast na après ski nabídce. První v tomto směru jsou Holanďané, kteří využijí 3,6 večery jejich pobytu na párty. Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150223/731488-INFO V českém hodnocení vede Itálie. Za středisky Livigno (21,2 %), Val Thorens (13,3 %) a Schladming (11,5 %) se vešly do top 5 ještě Les 2 Alpes (10,6 %) a Ischgl (9,7 %). 59 procent českých příznivců zimních sportů volí jejich cílovou oblast s dobrou nabídkou après ski. Pro téměř každého třetího Čecha (28,3 %) je zimní dovolená bez après ski nepředstavitelná. Kompletní výsledky ankety jsou dostupné na: http://tisk.snowtrex.cz/apres-ski-2015 O SnowTrex.cz: SnowTrex je jednou ze značek TravelTrex GmbH. TravelTrex patří v Evropě k předním organizátorům zimních zájezdů a nabízí atraktivní zimní dovolené se skipasem, které jsou dostupné na internetu v 15 jazycích a ve 20 zemích. Více informací najdete na internetu v našem newsroom: http://tisk.snowtrex.cz/newsroom/. Pro další informace, tiskové či obrazové materiály kontaktujte prosím: TravelTrex GmbH Ondrej Kubec tisk-cz@traveltrex.com tel. +420 234 495 495
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.