Poslanecký klub hnutí Úsvit normálně pracuje

Datum: 18.02.2015
Praha 18. února (PROTEXT) - Poslanecký klub se odmítl zabývat mediálními útoky, které chápe jako vnitrostranický problém hnutí Úsvit. Koncepční otázky bude klub řešit až po konferenci hnutí Úsvit, která se koná příští úterý, 24.2.2015 od 10:00. Poslanecký klub se proto...
Praha 18. února (PROTEXT) - Poslanecký klub se odmítl zabývat mediálními útoky, které chápe jako vnitrostranický problém hnutí Úsvit. Koncepční otázky bude klub řešit až po konferenci hnutí Úsvit, která se koná příští úterý, 24.2.2015 od 10:00. Poslanecký klub se proto sejde po skončení konference. Poslanecký klub na svém dnešním pracovním zasedání prošel aktuální agendu, která se týkala zejména otázek úpravy ústavy jako podklad pro jednání sněmovního podvýboru, naplánovala pracovní aktivity jednotlivých poslanců klubu. Poslanecký klub se usnesl, že se nebudou oslabovat kompetence prezidenta. Hnutí ve svém programu slíbilo naopak posilování individuálních kompetencí politiků. Posilování kompetencí hlavy státu, které chtělo hnutí prosadit v poslanecké sněmovně při současném rozložení politických sil však není možné. Poslanecký klub také reagoval na osobní útoky jednotlivců ať už ve formě dopisů nebo facebookových statusů. Tam, kde tyto vzkazy přerostly do roviny nebezpečného vyhrožování bylo rozhodnuto podat trestní oznámení. Marek Černoch, předseda poslaneckého klubu, mob. 777946902
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.