Iniciativa Islám v ČR nechceme pořádá 14. 2. demonstraci v Brně

Datum: 11.02.2015
Brno 11. února (PROTEXT) - Hlavním motivem bude láska, svoboda a konfrontace těchto hodnot s islámem. Kdy: Sobota 14. února 2015 v 16 hodin na Moravském náměstí v Brně. Slavit svátek lásky je v islámu naprosto haram - zakázané, protože podporuje lásku a zamilovanost, které...
Brno 11. února (PROTEXT) - Hlavním motivem bude láska, svoboda a konfrontace těchto hodnot s islámem. Kdy: Sobota 14. února 2015 v 16 hodin na Moravském náměstí v Brně. Slavit svátek lásky je v islámu naprosto haram - zakázané, protože podporuje lásku a zamilovanost, které odvádějí od následování Alláha. Muslim navíc nesmí slavit svátky nevěřících. Na demonstraci tedy zveme zejména páry, jež ukážou, že láska je lepší než slepé podřízení - islám. S projevy vystoupí: doc. Mgr. Martin Konvička Ph.D. Ing. Jiří Barták Pavlína Bitarová JUDr. Tomáš Kratochvíl - starosta MUDr. Yekta Uzunoglu - kurdský lékař rabín Jair Jerochim - kantor, kabalista, duchovní poradce, zpěvák, herec a moderátor. Mgr. Václav Bošek, MBA a další Více informací zde: https://www.facebook.com/events/884607348226334/?pnref=story Kontakt: Artur Fišer, tiskový mluvčí IvČRN E-mail: artur.fiser@ivcrn.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.