Nově zrenovovaný klub M1 s unikátní VIP zónou byl plný celebrit * A přišel i kouzelník!

Datum: 06.02.2015
Praha 6. února (PROTEXT) - Na dvě desítky českých celebrit se ve čtvrtek večer zúčastnilo slavnostního znovuotevření zrenovovaného pražského klubu "M1 LOUNGE", který sídlí v Masné ulici. Kromě široké škály alko i nealko nápojů, profesionálního DJ a dobré zábavy,...
Praha 6. února (PROTEXT) - Na dvě desítky českých celebrit se ve čtvrtek večer zúčastnilo slavnostního znovuotevření zrenovovaného pražského klubu "M1 LOUNGE", který sídlí v Masné ulici. Kromě široké škály alko i nealko nápojů, profesionálního DJ a dobré zábavy, nabízí tento klub i unikátní VIP zónu s vlastní obsluhou. Klub M1 LOUNGE prošel v posledních měsících částečnou proměnou, aby se zde hosté cítili ještě lépe a mohli se skvěle odvázat a dobře se bavit. Na open air VIP párty dorazila řada celebrit českého showbyznysu, včele s televizním a rozhlasovým moderátorem Leošem Marešem, moderátorkou a modelkou Agátou Hanychovou, Kateřinou Kristelovou, Ornelou Štikovou, zpěvákem Jaro Smejkalem, moderátorem Petrem Vojnarem, zpěvákem Sámerem Issou a celou řadou dalších…, kteří jsou zvyklí právě tohle místo navštěvovat. Hlavním bodem večera nebylo jen slavnostní uvítání a welcome drink, ale kromě široké nabídky skvělých míchaných nápojů a rautu, hudebního a pěveckého vystoupení také kouzelnická čísla majitele klubu M1…, který je známým iluzionistou. "Dobře se bavím, je to tu super a přišel jsem se zkrátka podívat, jak to tu teď vypadá. Chodí sem spoustu mých známých a klub taky všem doporučuju," prozradil Sámer Issa. Agáta Hanychová navštívila klub jak pracovně, protože zde pro pořad TOP Star magazín natočila několik rozhovorů, tak i soukromě. "Přišla jsem, abych si splnila pracovní povinnosti, ale taky se pobavit, pozdravit s kamarádkami, známými a trochu se odvázat." Pražský klub M1 LOUNGE se může pochlubit kromě skvělé nabídky nealko i alko nápojů, profesionálně mixované muziky také sexy atraktivními tanečnicemi, ale především VIP salonkem, který skýtá soukromí pro stálé hosty klubu. Mají zde pohodlí na luxusních sedačkách a kromě jiného také vlastní malý bar i s obsluhou. Tím se řada klubů nejen v Praze pochlubit nemůže. Už nyní se klub, kam české celebrity rády chodí, připravuje na 14. února, kdy se zde u příležitosti svátku zamilovaných uskuteční velká Valentýnská párty. Kontakt: René Kekely PR manažer Fruit Factory /mediální zástupce klubu M1 Lounge/ Tel.: 724 850 690 e-mail: rene@fruitfactory.cz www.fruitfactory.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.