WELLNESS ZDEŇKA – MASÁŽE, ZÁBALY, FINSKÁ SAUNA - OPAVA

Datum: 05.02.2015
Opava 5. února (PROTEXT) - Stres, bolesti zad, únava, nespavost. To jsou civilizační choroby součastné zrychlené doby, které sužují jedince bez ohledu na pohlaví či věk. Příjemnou a nenásilnou formou, jak se opět dostat do pohody a stavu vyrovnanosti, je pravidelná dávka masáží,...
Opava 5. února (PROTEXT) - Stres, bolesti zad, únava, nespavost. To jsou civilizační choroby součastné zrychlené doby, které sužují jedince bez ohledu na pohlaví či věk. Příjemnou a nenásilnou formou, jak se opět dostat do pohody a stavu vyrovnanosti, je pravidelná dávka masáží, aplikace pozitivních účinků finské sauny nebo příjemné regenerační zábaly. Jmenuji se Zdeňka Satková a v oboru se pohybuji již 17 let. Specializuji se zejména na zdravotní terapeutické masáže, ale v nabídce WELLNESS ZDEŇKA samozřejmě najdete i masáže medové, těhotenské, reflexní, levandulové či relaxační. Nahlédněte nabídku www.wellness-opava.cz a dostaňte se opět do psychické a tělesné pohody. FINSKÁ SAUNA, VÍŘIVKA Součástí služeb wellness centra je nabídka příznivých účinků vířivky a finské sauny, jejichž pozitivní efekt má blahodárný vliv na celý organismus. Saunování je obecně známé jako velice prospěšné, uvolňuje klouby, namožené svaly a napomáhá prokrvování celého těla. Nezanedbatelné jsou příznivé účinky sauny na dýchací cesty a komplexní posílení imunitního systému. MASÁŽE ZDRAVOTNÍ, RELAXAČNÍ Další složkou profesionálních služeb WELLNESS ZDEŇKA je nabídka různých druhů masáží, které jsou velkým přínosem zvláště pro lidi s problémy pohybového ústrojí, svalových bolestí nebo při posílení celkového psychického stavu. Před každou masáží doporučujeme nahřátí organismu v infrasauně po dobu cca 20 min, kdy se tělo celkově uvolní a znásobí účinky následné masáže. Masáže však nejsou určeny pouze pro lidi se zdravotními a pohybovými problémy. Naopak, taková relaxační masáž s přidanou hodnotou léčivých bylin či medu je hotovým balzámem nejen pro duši a psychickou pohodu, ale zaznamenává i vysoké pozitivní vlivy při kožních problémech, regeneraci a obnově kožních buněk. RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ ZÁBALY Podstatnou složkou služeb wellness centra jsou regenerační a relaxační zábaly. Brusinkové zábaly dodají vaší pokožce vysoký podíl vitamínu C a E-tokorienolu. Čokoládové zábaly omámí nejen vaše smysly, aktivují látkovou výměnu a zvyšují celkový pocit blaha. Eifel Moor zábaly uvolňují klouby, čistí organismus a přispívají k celkovému omlazení. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte prosím WELLNESS ZDEŇKA v Opavě a nechte se hýčkat profesionály s mnoha zkušenostmi v oboru. Těšíme se na Vás Zdeňka Satková Copyright (C) 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Objednávky předem na tel. čísle 604 676 991 WELLNESS ZDEŇKA MG residence Elizabeth Popská 11 746 01 Opava www.wellness-opava.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.