Otevření prvního UV neonového adventure minigolfu v Praze

Datum: 03.02.2015
Praha 3. února (PROTEXT) - V Praze byl otevřen první vnitřní adventure minigolf Prague Glow Golf. Minigolfové hřiště má 18 drah a stejná pravidla jako jiný adventure minigolf, ale celé je ponořené do tmy osvětlené UV zářivkami, která odráží neonové barvy na překážkách,...
Praha 3. února (PROTEXT) - V Praze byl otevřen první vnitřní adventure minigolf Prague Glow Golf. Minigolfové hřiště má 18 drah a stejná pravidla jako jiný adventure minigolf, ale celé je ponořené do tmy osvětlené UV zářivkami, která odráží neonové barvy na překážkách, podlaze i dekoracích na stěnách. Dekorace byly vytvořeny ve stylu street art předními českými graffiti umělci. Téma, které propojuje všechny dekorace, je historie a legendy Prahy. Na nejdelší stěně se nachází i časová osa českých dějin od příchodu Konstantina a Metoděje až po porevoluční období po roce 1989. Překážky na drahách mají též spojitost s historickými událostmi jako např. Růžový tank, revoluční kolo s klíčemi, hokejista atd. Překážky se budou průběžně měnit a aktualizovat. Nejde zde jen o minigolf, ale o nenásilné propojení zábavy, sportu a vzdělání. Nejbližší pořádaná akce je již tento víkend - Retro na minigolfu ve stylu 80. let. Kontakt: www.pragueglowgolf.com www.facebook.com/pragueglowgolf e-mail:golf@pragueglowgolf.com telefon: 723658293 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.