ČTK přijme obchodního zástupce

Datum: 19.11.2014
Praha 19. listopadu (PROTEXT) - Česká tisková kancelář přijme do týmu svého obchodního oddělení novou kolegyni nebo kolegu. K pracovním povinnostem na této pozici patří zejména prodej zpravodajství, péče o klienty, uvádění nových informačních produktů na trh, získávání...
Praha 19. listopadu (PROTEXT) - Česká tisková kancelář přijme do týmu svého obchodního oddělení novou kolegyni nebo kolegu. K pracovním povinnostem na této pozici patří zejména prodej zpravodajství, péče o klienty, uvádění nových informačních produktů na trh, získávání poznatků pro marketing a analýza tržních příležitostí. Česká tisková kancelář (ČTK) je národní tisková agentura, která prodává své zpravodajské servisy a produkty médiím, veřejným a státním institucím, firmám i jednotlivcům v České republice a v zahraničí. Ve svém zpravodajství klade ČTK důraz na nestrannost, spolehlivost a rychlost informací. Dlouhodobě patří mezi nejdůvěryhodnější instituce v zemi. Obchodní zástupce ČTK Předpoklady: - zájem o obchod a marketing; empatie, kreativita, nápaditost; obchodní dovednosti - zájem o práci v oboru médií a šíření informací; orientace v tomto oboru; zkušenosti vítány - dobrý všeobecný rozhled, zájem o zpravodajství v médiích - samostatnost a pečlivost, organizační schopnosti - aktivní znalost prostředí sociálních sítí a tzv. nových médií - pokročilá znalost práce s MS Office, s PC a mobilními zařízeními, dobrá orientace na internetu - výborné vyjadřovací a komunikační schopnosti - profesionální vystupování, upravený zevnějšek Požadavky: - minimálně středoškolské vzdělání s maturitou; VŠ vzdělání předností - perfektní gramatika a stylistika v českém jazyce - pokročilá znalost angličtiny Nabízíme: - práci na plný úvazek, výhledově na dobu neurčitou - zaměstnání ve stabilní instituci s téměř stoletou tradicí - systém odměn založený na dosažených výsledcích a odvedeném výkonu - týden dovolené nad rámec zákona - stravenky - mobilní telefon - finanční spoluúčast na vzdělávacích kurzech - bezplatnou účast na kurzech Akademie ČTK - místem výkonu práce je Praha 1, Opletalova ulice - nástup: leden 2015 Pokud máte o toto místo zájem a splňujete předpoklady, zašlete, prosím, svůj životopis ve strukturované formě na ouctk@ctk.cz. Připojte, prosím, rovněž stručné vyjádření, proč Vás tato nabídka zaujala. Písemné odpovědi budeme odesílat pouze uchazečům, kteří na základě zaslaných podkladů postoupí do výběrového řízení. Jestliže Vás nekontaktujeme do tří týdnů od zaslání podkladů, dali jsme přednost jiným uchazečům.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.