Press Cartoon Europe: 8 000 eur za váš kreslený vtip

Datum: 13.11.2014
Brusel 13. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2015 budou mít autoři kreslených vtipů, kteří se zúčastní soutěže o nejlepší kreslený vtip PCE (Press Cartoon Europe), opět možnost získat vysoké finanční odměny v hotovosti. Do soutěže mohou být zaslány vtipy, které se...
Brusel 13. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2015 budou mít autoři kreslených vtipů, kteří se zúčastní soutěže o nejlepší kreslený vtip PCE (Press Cartoon Europe), opět možnost získat vysoké finanční odměny v hotovosti. Do soutěže mohou být zaslány vtipy, které se během roku 2014 objevily v tištěných nebo digitálních médiích v některé ze zemí Evropy. V předchozích šesti ročnících soutěže, jíž se zúčastnilo několik stovek kreslířů z celé Evropy, byli následující vítězové: Riber ze Švédska, 2009; Burkhard Mohr z Německa, 2010; Karl z Belgie, 2011; Jos Collignon z Nizozemska, 2012; Michel Cambon z Francie, 2013; a Rodrigro de Matos z Portugalska, 2014. 1.Vítěz letošního ročníku soutěže PCE získá opět hlavní cenu 8000 eur v hotovosti, druhý a třetí v pořadí pak budou odměněni každý po 1000 eur. Do soutěže mohou být přihlášeny pouze kreslené vtipy a komiksy, které byly zveřejněny v průběhu roku 2014. Kreslíři mohou do soutěže přihlásit maximálně 3 své práce, a to až do uzávěrky 1. ledna 2015 prostřednictvím internetových stránek http://www.presscartoon.com/submission. Do soutěže budou přijaty pouze práce zaslané prostřednictvím výše uvedené internetové stránky. 2.Kompletní pravidla a další informace si můžete vyžádat na emailu evi@presscartoon.com. Účast v soutěži je zdarma. Internetové stránky: http://www.presscartoon.com Kontaktní informace: Email : karel.anthierens@telenet.be Tel : +32-2-475744323 nebo Email : evi@presscartoon.com Zdroj: Press Cartoon Europe
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.