Projížďka kočárem: jedinečný zážitek i originální dárek

Datum: 12.11.2014
Ostrava 12. listopadu (PROTEXT) - Využijte možnosti projížďky s kočárem, která uchvátí vás i všechny vaše blízké. Projížďka kočárem představuje nevšední zážitek, k němuž se vám jen tak nenaskytne příležitost. Pokud tedy máte právě teď možnost si něco takového...
Ostrava 12. listopadu (PROTEXT) - Využijte možnosti projížďky s kočárem, která uchvátí vás i všechny vaše blízké. Projížďka kočárem představuje nevšední zážitek, k němuž se vám jen tak nenaskytne příležitost. Pokud tedy máte právě teď možnost si něco takového vyzkoušet, rozhodně neváhejte. S jízdou autem či jiným dopravním prostředkem je naprosto nesrovnatelná. Jestliže milujete koně a chcete se vrátit o několik desítek let zpět, neváhejte ji využít. Projížďka kočárem ke speciální příležitosti Chcete si objednat projížďku kočárem a stále nevíte, kde si takovou službu zajistit? Navštivte H+H stáj Kateřina, kde tyto projížďky nabízejí. Tuto stáj najdete v blízkosti Mladé Boleslavi, konkrétně v obci Hrdlořezy. Nevšední zážitek si zde můžete zajistit i vy. Stačí jen zavolat nebo se s majiteli spojit po e-mailu. K jakým příležitostem je projížďka kočárem vhodná? Například pokud plánujete svatbu, jistě potěší novomanželku i novomanžela. Vybírat můžete mezi jednospřežím, dvojspřežím i čtyřspřežím. V kočáru se tak můžete přepravit třeba z obřadu na hostinu. Je možné si ji zajistit také pro příležitost výročí, promoce nebo na rodinnou oslavu. Vyberte si kteroukoliv lokalitu, kde ji chcete realizovat, a ve stáji vám samozřejmě rádi vyjdou vstříc. Vyjížďka kočárem pro každého Realizují se vyjížďky pro jednotlivce, rodiče s dětmi i pro skupiny přátel či kolegů z práce. Nevšední zážitky tak může získat každý z vás. Vyjížďka do krásné podzimní či zimní přírody si vás jistě získá. Navíc pokud stále váháte nad vhodným dárkem pro sebe a svého partnera nebo pro své rodiče, můžete jim tuto nevšední vyjížďku do přírody s koňmi darovat. Vězte, že jim udělá velkou radost. Nejedná se přece o žádný běžný zážitek. Sami se můžete rozhodnout pro jednospřeží, dvojspřeží, čtyřspřeží nebo tandem. Navíc v zimě se dá místo kočáru objednat i projížďka na saních. H+H stáj KATEŘINA Hladík Jiří Hrdlořezy 27 293 07 Josefův Důl gsm: +420 731 150 602 e-mail: hladik67@seznam.cz web: www.stajkaterina.com RETEL.cz Mgr. Lucie Folvarčná Poštovní 39/2 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava CZECH REPUBLIC gsm: +420 606 020 575 email: lucie.folvarcna@retel.cz web: www.retel.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.