Křest významného právnického díla

Datum: 06.11.2014
Praha 6. listopadu (PROTEXT) - Nakladatelství Wolters Kluwer, a. s. uspořádalo v atraktivním prostředí restaurace La Terrassa na Janáčkově nábřeží dne 30. 10. slavnostní křest komentáře k zákonu o obchodních korporacích. Dosud nejrozsáhlejší komentář k tomuto zákonu...
Praha 6. listopadu (PROTEXT) - Nakladatelství Wolters Kluwer, a. s. uspořádalo v atraktivním prostředí restaurace La Terrassa na Janáčkově nábřeží dne 30. 10. slavnostní křest komentáře k zákonu o obchodních korporacích. Dosud nejrozsáhlejší komentář k tomuto zákonu vznikl zásluhou převážně mladého, přesto však odborně velmi kvalitního autorského kolektivu vedeného JUDr. Janem Lasákem z advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík, prof. Jarmilou Pokornou z brněnské právnické fakulty, JUDr. Zdeňkem Čápem ze Svazu českých a moravských výrobních družstev a Mgr. Tomášem Doležilem z advokátní kanceláře JŠK. Komentář, kromě podrobného a fundovaného výkladu zákona v kontextu soukromého práva poskytuje i výklad ekonomických aspektů dané právní normy. Slavnostního křtu se zůčastnili rovněž zástupci předních pražských advokátních kanceláří a podnikatelské veřejnosti. KONTAKT: Wolters Kluwer, a. s. Jitka Dlouhá Marketing Email: dlouha.jitka@wolterskluwer.cz Telefon: 246 040 431 Web: www.wolterskluwer.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.