HRAČKY PRO DĚTI

Datum: 30.10.2014
Frýdek-Místek 30. října (PROTEXT) - Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a vy už s předstihem přemýšlíte, co pořídit vašemu dítku, aby bylo nadšené a překvapené. Není nic krásnějšího, než rozzářené dětské oči pod vánočním stromečkem, které právě obdrželo...
Frýdek-Místek 30. října (PROTEXT) - Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a vy už s předstihem přemýšlíte, co pořídit vašemu dítku, aby bylo nadšené a překvapené. Není nic krásnějšího, než rozzářené dětské oči pod vánočním stromečkem, které právě obdrželo hračku ze všech nejkrásnější. Ač je doba charakteristická svými technickými prvky a moderní elektronika nezadržitelně kráčí i do dětských hrátek, přesto je jedna hračka, která má své stálé místo v dětských snech i pokojíčcích. Stavebnice Hrací prvek, který sebou přináší originalitu vlastní invence dítěte, kreativitu a navíc splňuje požadavky rodičů na schopnost vzdělávat a vychovávat. Naše divize Sluban Hračky je zástupce společnosti Sluban Europe b.v. pro CZ & SK a prostřednictví internetového portálu www.sluban-hracky.cz nabízíme jedinečnou stavebnici SLUBAN se schopností nejen děti zaujmout, ale i rozvíjet. Hračky pro kluky Chlapecký svět fantazie je plný statné síly a heroických výkonů, nad kterými každý žasne. Takto jsou také postaveny série stavebnic pro kluky, kteří zde najdou nekonečné možnosti jak dostát svým přáním, stát se nejlepším letcem, nejrychlejším závodníkem, jak se proletět vesmírem a navštívit vzdálené galaxie, či jak nejlépe střežit mořskou zónu před nepřítelem. Hračky pro holky Většina stavebnic je určena chlapeckým snům, ale právě růžová sada Dream Girls se stala první stavebnicí svého druhu, která byla určena právě dívkám. Stavebnice Sluban tak ukázala, že myslí i na fantazijní svět dívčích přání. Prostřednictvím krásného princeznina zámku, paláce snů, úžasného princeznina pokojíčku a mnoha dalších je schopna plnit romantické holčičí sny. Moderní stavebnice SLUBAN splňují všechny předpoklady toho nejkrásnějšího dárku, který mohou děti pod vánočním stromečkem nalézt. Stavebnice SLUBAN je nejen kvalitním produktem, který je kompatibilní s ostatními značkami na trhu, je originální a hlavně cenově dostupný. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, rádi vám zodpovíme veškeré dotazy. KVALITA, ORIGINALITA, PŘÍJEMNÁ CENA STAVEBNICE SLUBAN Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: Sluban Hračky Družstevní 311 CZ - 738 01 Frýdek-Místek Fax: +420 558 437 445 Tel.: +420 595 176 113 Mobil: +420 737 248 135 Web: www.sluban-hracky.cz E-mail: info@sluban-hracky.cz Sluban prodejna: Zámecké náměstí 1262 CZ - 738 01 Frýdek-Místek Otevírací doba: Po - Pa 10:00 - 17:00 Tel: +420 775 643 852
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.