Go Kids! na Zichoveckém pivovaru

Datum: 27.10.2014
Praha 27. října (PROTEXT) - Srdečně zveme na neděli 2. listopadu od 10 hodin na Zichovecký pivovar. Koná se tam celodenní akce pro rodiny s dětmi s názvem Go Kids! na Zichoveckém pivovaru. Pro děti jsou připravené tvořivé dílničky, cvičení, jóga, zorbing, malování na...
Praha 27. října (PROTEXT) - Srdečně zveme na neděli 2. listopadu od 10 hodin na Zichovecký pivovar. Koná se tam celodenní akce pro rodiny s dětmi s názvem Go Kids! na Zichoveckém pivovaru. Pro děti jsou připravené tvořivé dílničky, cvičení, jóga, zorbing, malování na obličej, angličtina Go Kids! nebo znakování Baby Signs. Pro tatínky ochutnávka piva, maminky si mohou zacvičit. Vstupné pro dospělé 135 Kč, pro dítě 185 Kč - v ceně je kromě všech atrakcí zahrnutý i oběd (polévka a hlavní chod, výběr ze tří jídel). Pro novináře jsou připraveny VIP vstupenky. Nutná rezervace na kladno@gokids.cz. KONTAKT: kladno@gokids.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.