Benefiční akce Fandíme rodině vynesla přes 90 tisíc korun

Datum: 21.10.2014
Brno 21. října (PROTEXT) - Velká benefiční akce "Fandíme rodině", která se o uplynulém víkendu uskutečnila v jihomoravských Moutnicích, vynesla přes 90 tisíc korun. Výtěžek bude směřován na výstavbu charitativního, vzdělávacího a meditačního centra s kaplí...
Brno 21. října (PROTEXT) - Velká benefiční akce "Fandíme rodině", která se o uplynulém víkendu uskutečnila v jihomoravských Moutnicích, vynesla přes 90 tisíc korun. Výtěžek bude směřován na výstavbu charitativního, vzdělávacího a meditačního centra s kaplí Panny Marie Bolestné Nesvačilka. Akce se zúčastnila celá řada známých osobností: herci Jan Přeučil, Eva Hrušková a Jiří Zbořil, zpěvák Martin Maxa, Miss 2010 a zpěvačka Jitka Válková, herečka a držitelka Thálie Hana Holišová, přední český model Jan Havlovic a další. Kulturně společenský tříhodinový program přilákal do moutnické Orlovny téměř pět stovek diváků, místních i přespolních. Díky vstupnému se podařilo získat devadesát tisíc korun. "Velmi si toho vážíme, především v dnešní době, kdy řada lidí, rodin má skutečně hluboko do kapsy. Po odečtení nezbytně nutných, ale relativně drobných nákladů, vznikl tento úžasný výtěžek. Všem patří veliký dík, stejně jako těm, kteří převzali záštitu nad benefiční akcí, konané v rámci oslav projektu Rok rodiny," zhodnotil výsledek moutnický farář René Václav Strouhal. Zúčastnění umělci byli sami akcí nadšeni a slíbili, že bude-li mladý kněz opět pořádat podobnou záležitost, opět bez nároku na honorář vystoupí. "Páter René se stal naším přítelem, je to vzácný člověk a jsme tu kdykoli pro něho. Jsme rádi, že jsme mohli přispět svou troškou do mlýna na dobrou věc, pobavit diváky a ještě si udělat krásný podvečer," svěřila se herečka Eva Hrušková, která hovořila i za svého manžela a hereckého partnera Jana Přeučila. Nadšená z benefice byla i držitelka Thálie, herečka brněnského divadla, hvězda nově připravovaného muzikálu Mamma Mia Hana Holišová. "Jsem moc ráda, že jsem tu dnes mohla být. Bylo to profesionálně udělané, pomohlo se dobré věci a ještě ke všemu tu byla díky otci Renému a všem zúčastněným skvělá atmosféra. Pokud budu moct, určitě příště přijedu zase," komentovala Holišová, která jednomu z vylosovaných diváků předala i vstupenky na prosincovou premiéru muzikálu Mamma Mia. Součástí akce byla i malá módní přehlídka brněnského salónu Ego - Váš styl a Pánských obleků BANDI prostřednictvím modelek a modelů, včetně známého českého modela Jana Havlovice. "Bylo to malé, ale moc milé a byla skvělá atmosféra. Toho si cením nejvíce. Žádná křeč, nervy, stres, prostě pohoda a i velká legrace. To je to nejdůležitější," dodal model známý z řady televizních i tištěných reklam. Náklady na výstavbu charitního centra s kaplí v Nesvačilce u Moutnic jsou odhadovány na zhruba 12 milionů korun. První práce byly započaty. Kdy by však mohlo centrum s kaplí, o kterou místní usilují už desítky let, stát, není zatím jasné. Lze ale předpokládat, že by stavba mohla být dokončena v řádu několika let. Kontakt: René Kekely PR a mediální zástupce benefiční akce Tel: 724 850 690 e-mail: info@renekekely.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.