Až 140 motocrosařů již příští víkend na Šiklově mlýně

Datum: 17.10.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 17. října (PROTEXT) - Poslední říjnový víkend bude na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem opět určen motorkářům, jejich rodinám a také všem fanouškům. Již tradičně se zde pojede poslední závod sezony "Mistrovství České...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 17. října (PROTEXT) - Poslední říjnový víkend bude na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem opět určen motorkářům, jejich rodinám a také všem fanouškům. Již tradičně se zde pojede poslední závod sezony "Mistrovství České republiky v Enduru OPEN 2014". Závodníci budou bojovat o poslední body, a tak rozhodně nebude nouze o odvážné jízdy. Předpokládáme 140 jezdců, což je rekordní účast. Závod je volný s kategorií hobby jezdců. Stále se tedy ještě můžete přihlásit a změřit tak své síly s profesionálními jezdci. Pro fanoušky a rodinu je připravena speciální akce na ubytování se slevou 30 % a se vstupenkou na závod ZDARMA. Nebude chybět ani atraktivní sobotní večerní program s tanečním vystoupením a soutěží na elektrickém býkovi. Závody se jedou 25. a 26. října od 9 hodin. Vstupné je 80 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti do 12 let. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz. ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.