Rozklad mozku v přímém přenosu

Datum: 15.10.2014
Praha 15. října (PROTEXT) - Vážené dámy, vážení pánové, rádi bychom vás upozornili na velký živý seminář Aleše Kaliny, který se koná 23. 10. 2014 od 18 hodin v Kongresovém paláci Praha. Seminář má za cíl přiblížit a podrobněji vysvětlit metodu Emočních rovnic,...
Praha 15. října (PROTEXT) - Vážené dámy, vážení pánové, rádi bychom vás upozornili na velký živý seminář Aleše Kaliny, který se koná 23. 10. 2014 od 18 hodin v Kongresovém paláci Praha. Seminář má za cíl přiblížit a podrobněji vysvětlit metodu Emočních rovnic, která v knižní podobě vyšla 30.9. Zároveň se jedná o první zastávku přednáškového turné, které se odehraje ve větších městech České i Slovenské republiky. Účastníci semináře nebudou jen pasivními posluchači. Každý bude mít k dispozici tištěná skripta připravená speciálně pro tuto příležitost, ve kterých budou shrnuty hlavní body přednášky a kde budou i materiály, pomocích kterých si mohou sami na sobě vyzkoušet jedinečnost a efektivnost metody Emočních rovnic. Budou mít díky nim možnost ujasnit si, po čem v životě opravdu touží, jaké jsou jejich životní cíle, co jim brání v jejich naplnění a také to nejdůležitější, totiž jak sebe sama dostat na tu správnou cestu pro jejich získání. Pozoruhodným zážitkem bude živé koučování přímo na pódiu, kde Aleš Kalina provede dobrovolníka procesem hledání Emočních rovnic před zraky 1500 diváků. Tato ukázka bývá velmi emotivní a všem zúčastněným pomůže pochopit a ocenit jedinečnost metody, která systematickou prací na sobě sama člověku umožňuje zbavit se negativních nánosů, které v nás zanechala výchova, kulturní stereotypy i osobní katastrofy. Hodinu před začátkem semináře bude k dispozici koučovací zóna, kde certifikovaní koučové, kteří prošli školou Aleše Kaliny, poskytnou zájemcům ukázkové sezení zdarma. V Kongresovém paláci se tak společně přiblížíme naplnění Alešova životního motta "Lepší život pro každého". Naše pozvání na seminář přijal i zpěvák kapely Kabát Pepa Vojtek se svojí manželkou Jovankou a při této příležitosti se ujme křtu nejnovější knížky Aleše Kaliny "Partnerský manuál“. Kniha Partnerský manuál bude pro čtenáře k dispozici v průběhu listopadu a provede jej úskalím výběru a vzájemně příjemného soužití se životním partnerem. Budeme velice rádi, když se k nám připojíte. Dovolujeme si vám nabídnout možnost zajistit si Press vstup, s nímž zároveň získáte přístup do VIP zóny a pozvánku na závěrečný raut. Prosím kontaktujte paní Blanku Štěpánovou na emailu vip@aleskalina.cz Aleš Kalina pracuje v oblasti koučinku 25 let, především v oblasti vztahů je uznávanou osobností. Spolupracuje jak s audiovizuálními (televize Barrandov, ČT - pořad Sama doma, Český rozhlas, v přípravě seriál o vztazích na Frekvenci 1), tak s tištěnými (Lifestylové magazíny, deníky) médii. Pořádá živé semináře v českých i slovenských městech a řídí síť certifikovaných koučů. Kontakt: e-mail: media@aleskalina.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.