Uskuteční se 1. občanská konzultace k udržitelné spotřebě v ČR

Datum: 14.10.2014
Praha 14. října (PROTEXT) - Pozvání pro média na zcela první občanskou konzultaci na téma udržitelné spotřeby, která se uskuteční v České republice a bude součástí konzultace 11 zemí Evropy. Akce se uskuteční v sobotu 18. října na Masarykově koleji v Praze 6, (Thákurova...
Praha 14. října (PROTEXT) - Pozvání pro média na zcela první občanskou konzultaci na téma udržitelné spotřeby, která se uskuteční v České republice a bude součástí konzultace 11 zemí Evropy. Akce se uskuteční v sobotu 18. října na Masarykově koleji v Praze 6, (Thákurova 1) organizuje ji Technologické centrum AV ČR. Konzultace se zúčastní přibližně stovka občanů, která byla vybrána s ohledem na reprezentativní vzorek obyvatelstva v celé České republice. Nábor reprezentativního vzorku občanů zajišťuje Sociologický ústav AV ČR. Cílem konzultace občanů je poskytnutí informací politické a podnikatelské sféře, kteří se mají podílet na nastavení udržitelné spotřeby a zároveň na omezování spotřeby neudržitelné. Formátem konzultace bude dánská metoda, umožňující simultánní a interaktivní setkání přibližně stovky účastníků v každé zúčastněné zemi a vyjádření názoru zodpovězením konkrétních otázek (World Wide Views). Výstupem konzultace pak bude národní a evropská zpráva o udržitelné spotřebě. Evropská zpráva bude prezentována na půdě Evropského parlamentu, národní zpráva bude použita pro další aktivity v této oblasti v ČR. Pokud máte zájem se této akce zúčastnit, doporučujeme si pročíst o této akci leták v příloze. KONTAKT: Iva Vančurová, vancurova@tc.cz, tel. 234 006 142
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.