Meryem Uzerli se vrací s novým managementem a TV projektem

Datum: 13.10.2014
Hamburg 13. října (PROTEXT/ots) - Meryem Uzerli, známá ve více než 50 zemích svou rolí Sultánovy manželky v seriálu “Velkolepé století” (“Magnificent Century"), se vrací po roční přestávce s novým managementem: agentura The Agency Lyons Consulting, vedená Danym Lyonsem,...
Hamburg 13. října (PROTEXT/ots) - Meryem Uzerli, známá ve více než 50 zemích svou rolí Sultánovy manželky v seriálu “Velkolepé století” (“Magnificent Century"), se vrací po roční přestávce s novým managementem: agentura The Agency Lyons Consulting, vedená Danym Lyonsem, zastupuje Meryem exkluzivně a celosvětově. Lyons má vice než 20 let zkušeností na mezinárodní úrovni jako konzultant značek. Pro klíčový trh v Turecku navázala agentura Lyons spolupráci s firmou Icon Talent Management, která se stará exkluzivně o veškerou komunikaci s tiskem a zastává funkci regionálního manažera. ICON Management slaví mnoho let úspěchy ve filmovém průmyslu a zastupuje mnoho herců, kteří působí v Turecku. Meryem Uzerli získala týdně vice než 350 milionů fanoušků za svou roli v seriálu “Velkolepé století”, vysílaném ve vice než 50 zemích. Za pouhé dva roky obdržela Uzerli 14 ocenění za vynikající herecké výkony. U příležitosti návratu Meryem Uzerli věnovaly luxusní značka Louis Vuitton a turecké vydání časopisu ELLE 12 stran herečce fotografované u historických památek v Německu, jako je například Berlínský Dóm a Vítězný sloup. 26. října 2014 je plánována velká tisková konference s Meryem Uzerli v Dubaji, kde představí svůj nový projekt, spolu s produkční společností O3 a televizním gigantem MBC, se kterým nedávno podepsala smlouvu. Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141012/709818-a Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141012/709818-b Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141012/709818-c Další informace: http://www.lyons.de/ http://www.icon-talent.com/tr/ Kontakt: LYONSCONSULTING GmbH Dany Lyons Email : dl@lyons.de Tel : +49 174 32 88 88 8
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.