Hnutí Úsvit: Vyjádření k eurokomisařce Věře Jourové

Datum: 07.10.2014
Praha 7. října (PROTEXT) - Jsme rádi, že jsme byli po neuvěřitelně dlouhých tahanicích a hádkách vládní koalice ohledně jména českého eurokomisaře ušetřeni další ostudy a česká kandidátka Věra Jourová obstála v "grilování" před europoslanci. Bohužel bude...
Praha 7. října (PROTEXT) - Jsme rádi, že jsme byli po neuvěřitelně dlouhých tahanicích a hádkách vládní koalice ohledně jména českého eurokomisaře ušetřeni další ostudy a česká kandidátka Věra Jourová obstála v "grilování" před europoslanci. Bohužel bude mít česká eurokomisařka na starost úplně jiné portfolio, než na které je odbornicí, což opět způsobí situaci, že bude hrát Česká republika v rámci Evropské unie třetí housle. Vládní koalice totiž nebyla schopná vyjednat adekvátní portfolio. Přitom resort spravedlnosti potřebný je a v případě, že bychom měli skutečného odborníka na tuto oblast, zasloužil by si široké reformy jak směrem k větší odpovědnosti soudců a státních zástupců, tak směrem k tomu, aby se občané skutečně mohli domoci svých práv. Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit Jan Zilvar, tiskový mluvčí, tel.: 739 024 400
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.