Volební tramvaj Starostů a nezávislých vyvolává úsměvy na tváři

Datum: 07.10.2014
Praha 7. října (PROTEXT) - Starostové a nezávislí se poslední týden před volbami rozhodli křižovat Prahu 6 v historické tramvaji, ve které si zřídili "volební kancelář". Obyvatelé Prahy 6 i přes současnou přemíru volebních sdělení reagují velmi potěšeně či...
Praha 7. října (PROTEXT) - Starostové a nezávislí se poslední týden před volbami rozhodli křižovat Prahu 6 v historické tramvaji, ve které si zřídili "volební kancelář". Obyvatelé Prahy 6 i přes současnou přemíru volebních sdělení reagují velmi potěšeně či pobaveně, starším lidem připomíná jejich mládí, kdy se do tramvají dalo naskočit za jízdy, mladší zase mohou ocenit neuvěřitelně kvalitní práci svých předků - vždyť volební tramvaji se starostovským volebním číslem 9 je právě devadesát devět let. Historickou tramvaj Starostové nezvolili náhodou, protože právě oni jsou velkými příznivci veřejné dopravy, zejména té kolejové, která má v Praze předlouhou tradici. Tramvaj vyjíždí od pondělí do pátku denně a své pasažéry z řad obyvatel Prahy 6 i jiných městských částí vozí zdarma. Kdo by si chtěl užít celou čtyřhodinovou jízdu, může nastoupit vždy krátce po 14 hodině na Vítězném náměstí směrem do Podbaby. Tramvaj se pak pohybuje mezi pěti tradičními obratišti: Špejcharem, Podbabou, Divokou Šárkou, Petřinami a Bílou Horou, takže jí mohou využít i běžní cestující. Jak hlásí do tlampače moderátor a kandidát Starostů Petr Prokop: "Nebojte se, tuhle tramvaj nikdo nepředjede." "Na palubě" pak mohou občané ochutnat domácí koláčky nebo i vyzpovídat kandidáty Starostů a nezávislých do zastupitelstva Prahy 6. Času už není mnoho, volby jsou totiž tento pátek a sobotu tedy 10. a 11. října. Kontakt: Jan Lacina jan.lacina@volny.cz 775 755 140 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.