Vánoční dárky VOM FASS

Datum: 07.10.2014
Praha 7. října (PROTEXT) - Není snadné překvapit každoročně blízké i obchodní partnery originálními dárky. Vyberte letošní vánoční dárky v gurmánské prodejně VOM FASS! Jsou nejen krásné, ale i lahodné a příjemně zahřejí každého obdarovaného na těle i na duši. ...
Praha 7. října (PROTEXT) - Není snadné překvapit každoročně blízké i obchodní partnery originálními dárky. Vyberte letošní vánoční dárky v gurmánské prodejně VOM FASS! Jsou nejen krásné, ale i lahodné a příjemně zahřejí každého obdarovaného na těle i na duši. Široký sortiment… Nabízíme whisky, koňaky a rumy nejvyšší kvality, velký výběr ovocných smetanových i vánočních likérů a nepřeberné množství různých pálenek. Snadný výběr… Všechny nápoje si u nás můžete ochutnat, protože je stáčíme rovnou ze sudů či skleněných nádob. Atraktivní balení… Sami si zvolíte designovou lahvičku a můžete vybírat z velkého množství různých velikostí i tvarů, vč. typicky vánočních druhů. Lahvičky ručně popisujeme, takže je možné doplnit individuální text podle Vašeho přání. Více informací… Informace o všech našich produktech najdete na www.vomfasspraha.cz. Navštivte naši prodejnu v Praze 2, Korunní 19 a připravíme Vám dárky přesně podle Vašich představ. Objednávky jsme připraveni přijímat i mailem (info@vomfasspraha.cz) či telefonicky (+420 777 126 704). Kontakty: VOM FASS Praha Korunní 19, Praha 2 Vinohrady M. info@vomfasspraha.cz T. 222 514 626 www.vomfasspraha.cz www.facebook.com/VomfassPrahaKorunni ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.